Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.342
Svi fine naslove kafanama, samo ja lelemud dala ime kafani.
A Novogodišnja tema ide Obniju! @Tamburiks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Novogodišnja tema ide Obniju! @Tamburiks![]()
Ne, dajte meni neku februarsku, martovsku...Svi fine naslove kafanama, samo ja lelemud dala ime kafani.

Ne mere, ti si na redu!Ne, dajte meni neku februarsku, martovsku...![]()
.gif)
Pa prvu temu Pobednk otvorio, Priče iz prošlog veka, i onda zahvaljujući meni došao i dud na red, pa je moja sledeća tema, Lelemud kod dudaali u kom trenutku nam je dud postao zaštitni znak
U prvoj kafani nije bio čini mi se![]()

Ni ja ne znam zašto je dud ali sam ga prihvatilaali u kom trenutku nam je dud postao zaštitni znak
U prvoj kafani nije bio čini mi se![]()

Mislim da je to što se rimuje sa lelemudNi ja ne znam zašto je dud ali sam ga prihvatila![]()
Čuda i muda ispod dudaBogougodna pijanka ispod duda
Herojeva sledeća tema da se zove:
Kako sam ispao iz autobusa pravo ispod duda!
A Obnijeva Hot Dop Stop Blok ispod duda
Nemušti jezik ispod duda
Glavospič sa bebećom glavom ispod duda
Ni ja ne znam zašto je dud ali sam ga prihvatila![]()

A zamisli karanjee ispod duda da ti tako iskoči hahahahjahajahahahahajajajahahahaisto
Pokazujem drugarici prije par dana nešto svoj chatgpt, i samo iskoči kartica slika čajanke ispod duda
Mnogo me zanima šta je pomislila kad je vidjela![]()
A zamisli karanjee ispod duda da ti tako iskoči hahahahjahajahahahahajajajahahaha

A kako da objasniš ti to, nema šanseStrašno hahahhaha
Ne treba nikome pokazivati ništa![]()
Tako se ja istraumiram kad dam nekome telefon nešto da pokažem, pa on krene da skroluje, padne mi mrak na oči i tačno me mili sekunde dele od pesnice u nos, pa umesto pesnice samo ljubazno otmem svoj telefon iz njihove ruke. A ključam k'o karin ekspres lonacStrašno hahahhaha
Ne treba nikome pokazivati ništa![]()

moja bila najbogoudnijaSvi fine naslove kafanama, samo ja lelemud dala ime kafani.
Znači tebi dajemo ključ u ruke za godinu dana!moja bila najbogoudnija

Telefon se ne daje u ruke! Kad tuđa ruka krene, ja to propratim rečima "Očima se gleda!".Tako se ja istraumiram kad dam nekome telefon nešto da pokažem, pa on krene da skroluje, padne mi mrak na oči i tačno me mili sekunde dele od pesnice u nos, pa umesto pesnice samo ljubazno otmem svoj telefon iz njihove ruke. A ključam k'o karin ekspres lonac
Šta mi skroluješ koji qujfjdkkdjfnd******* gledaj samo to što sam ti dala, ne mrdaj prstima levo desno da ti ih ne polomim!![]()

moja bila najbogoudnija