Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.686
Skoplje mi je bilo baš razočaravajuće, jer su ih ubili u pojam, sa političke i ekonomske strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mozda pristrasanSkoplje mi je bilo baš razočaravajuće, jer su ih ubili u pojam, sa političke i ekonomske strane.

treba da ideš sad kad nije gužvaNisam bila na Ohridu, nažalost, a oni su mi rekli ako već nisam bila do sad, bolje da i ne idem, jer je propalo.
Jadni Cicoje.Bili smo kod veterinara, sirotom Cicoju su vadili čak 3 zuba
A to mora u totalnoj anesteziji koju mačke baš teško podnose
Tek sad je mučenik malo živnuo a sa njim i ja
Ne znam samo sta toNisam bila na Ohridu, nažalost, a oni su mi rekli ako već nisam bila do sad, bolje da i ne idem, jer je propalo.
Zavisi kome sta odgovaraPa nemam pojma, oni mi tako rekoše kad sam bila u Skoplju.
Možda su samo prekritični.
Mene je odbijalo što je daleko, loš put do tamo, a za smještaj su mi tražili 1/1 sobu da doplatim 100% više. Zdravo, ma zdravoZavisi kome sta odgovara

trazim fotke Ohrida ne nalazimMene je odbijalo što je daleko, loš put do tamo, a za smještaj su mi tražili 1/1 sobu da doplatim 100% više. Zdravo, ma zdravo![]()
Mozda i jesam. Sad mi deluje nepoznato. Daj.
Ohrid ima medjunarodni aerodrom na 8 km od gradaTo kako si ti opisao, imam želju da odem, pogotovo ako je negdje blizu aerodrom, jer mi se ne cima 1000 km do tamo.
Muzika za moje ušiOhrid ima medjunarodni aerodrom na 8 km od grada

u turističkoj sezoni je tamo tesno kao u guzici, van sezone superPa nemam pojma, oni mi tako rekoše kad sam bila u Skoplju.
Možda su samo prekritični.
Mene je od piva tako odvalio Delirium Nocturnum, koji sam pila u Briselu u Delirijum pabuod Ginisa sam zavrsio pod stolom zamalo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()