Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.403
Ništa im nije sveto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa im nije sveto.
O hvala što si me izabrala.Ja mislim da bi ti trebala![]()
Daćeš mi ključeve kad za to dođe vreme. 
Kao da su te....Upalilo mi se ovo malo mišića, jedva noge osećam. Hodam ko raštimovan.![]()

Ne bre, kako reče ono k.aranje kod kare pod dudom ili kako bešeRadni naziv: Konektovanje pod dudom![]()
![]()
K.aranje ispod duda.Ne bre, kako reče ono k.aranje kod kare pod dudom ili kako beše

Htedoh da napišem "kao da sam bio na redaljci", ali kultura progovori iz mene.Kao da su te....![]()
Ko će mi pisati prvi post?O hvala što si me izabrala.Daćeš mi ključeve kad za to dođe vreme.
Edit: ja već znam ko će mene naslediti.
Pa ti!Ko će mi pisati prvi post?![]()

Da me u startu nagazi sa onom kolekcijom postova.Pa ti!
Neka ti Minka malo pripomogne.![]()
Imam već neke od ranije, univerzalne. Za svaku priliku.Ti, subotom uveče![]()
Ćude, možeš ti to.Da me u startu nagazi sa onom kolekcijom postova.A ostalih 800 stranica samo da se pravdam kako nije bilo tako.
![]()
To ko pantalone za svaku prilikuImam već neke od ranije, univerzalne. Za svaku priliku.![]()
Dobro. Staviću ovaj smajliĆude, možeš ti to.
Mene Lo izabrala da otvorim temu posle nje a ja nisam htela, bilo me sramota.
Kad mogu ja, vala možeš i ti.![]()
pa će biti lakše. Ono se ne može rastumačiti te ne može. Dakle za sve.To ko pantalone za svaku priliku![]()
Ja ga neću stavljati, neka misle da sam kulDobro. Staviću ovaj smajlipa će biti lakše.
![]()

jel to često radiš?Napisah dva govora, i to na papiru. Oba sam pocepala i bacila u kantu za smeće![]()
Šta? Bacam u smeće stvari?jel to često radiš?
Kod mene ne![]()

pa to da napišeš govor i posle ga baciš u kantu?Šta? Bacam u smeće stvari?