pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.478
e pa pošto sam doručkovao sarmu i pire sad idem nazad u krevet 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što si ti ljubomorna na moj minus i moj sneg!Gdje je snijeg, gdje je minus?

Što samo ja da se uznemiravam, lakše mi podeliti sa tobom.Ajde nemojte kačiti te uznemiravajuće fotografije

Mi te sitne padavine zovemo susnježicaŠto si ti ljubomorna na moj minus i moj sneg!![]()
![]()

Kako ćeš izaći draga Lo? To je horor! Pazi da ne padneš, ne bi te lako iskopali iz tih snježnih brdaSneg moja ti, još noćas krenuo da pada, kad sam ga videla nisam mogla celu noć da zaspim![]()
Pogledajte prilog 1822485Pogledajte prilog 1822486
Ja doručkujem policajsku pitu sa sirom (dobra je!), ali posle ne mogu u krevete pa pošto sam doručkovao sarmu i pire sad idem nazad u krevet![]()

E pa pošto sam saslušala žbljohu koja me naribala jer kasnim sa izvještajem sad fino odoh kod direktora da mi i on očita lekciju! Pa na pauzue pa pošto sam doručkovao sarmu i pire sad idem nazad u krevet![]()
Pa kad je kod vas normalno pola metra snega, mi smo gradska deca, sneg videli na razglednici samo i na zimovanju.Mi te sitne padavine zovemo susnježica![]()

Daću ja tebi snežna brda! Kad napada uTebe 3 metra do kuka, nemoj posle nije karma.Kako ćeš izaći draga Lo? To je horor! Pazi da ne padneš, ne bi te lako iskopali iz tih snježnih brda![]()

Dva si mi zelena met'la!Evo Minke![]()
Dva si mi zelena met'la!![]()
Kad pukne karika, ostaće žbljoha bez prvog reda na sahrani.Tetka ti je najslabija karika a ne Minka, žbljoho jedna brkata!
Ja sam se izvinjavao po aleksandri pošto im uvalim ovaj.Evo Minke![]()
Ja sam se izvinjavao po aleksandri pošto im uvalim ovaj.![]()
A još juče si rekao neće se Obni saginjati.Šta ti dečko radiš
Ne nadaj se
Je l' treći isključenje?
Volim da izazivam, to mi u prirodi!![]()
Ja sam se izvinjavao po aleksandri pošto im uvalim ovaj.![]()
Će ti metnemo kad traziš i potrebuješ!Ne nadaj seti i Obli možete mećat' šta hoćete!