Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.838
Zašto sebe persiraš?Smanjili smo čajeve.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto sebe persiraš?Smanjili smo čajeve.![]()

A do sinoć ne?!Zato što Vas poštujem nakon sinoć![]()
Nisam ali mi hladno i ušuškanojVani si?

Bravoo, mogla bih neki čajićSmanjili smo čajeve.![]()
Neću više sa vama piti, sutradan ste neupotrebljivi![]()

Ja pijem onaj sa šumskim voćemNismo, evo moj se hladi![]()
Robuje vešu, pegli, kupatilu, sad sela da odmori pa u 22h kupanje mackanje i tek onda hrk!Ona @Lorelaj92 spava?![]()
E ajd još nešto uradi da ja osušim kosuRobuje vešu, pegli, kupatilu, sad sela da odmori pa u 22h kupanje mackanje i tek onda hrk!
Koliko sam juče ladila, toliko sam se danas naradila. Noćas ima da hrčem kao mala beba
Samo sam minimum bar 10 puta danas otišla do podruma i nazad do prizemlja, pa mog sprata. Kardio!
Kako nam je bataaaaa, batooooo @Tamburiks ?
Raspada seKako nam je bataaaaa, batooooo @Tamburiks ?
I kod mene kardio. Dok mirujem.Robuje vešu, pegli, kupatilu, sad sela da odmori pa u 22h kupanje mackanje i tek onda hrk!
Koliko sam juče ladila, toliko sam se danas naradila. Noćas ima da hrčem kao mala beba
Samo sam minimum bar 10 puta danas otišla do podruma i nazad do prizemlja, pa mog sprata. Kardio!
Kako nam je bataaaaa, batooooo @Tamburiks ?
E ajd još nešto uradi da ja osušim kosupa se vrati u 22!
Ja sam jednom pila 7 dana svaki dan. Znači nisam se trijeznila 7 dana bukvalnoI kod mene kardio. Dok mirujem.
Danas 13 koraka.![]()

Začas ću ja!![]()
Noge digla i lađenje do 22! Možda i do 22.30!
.gif)
Ja sam jednom pila 7 dana svaki dan. Znači nisam se trijeznila 7 dana bukvalnoi osmi dan dobijem mjesečnicu, ebote roze boje, razvodnila sve u sebi alkoholom
![]()