Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.732
Di je tu bogougodnost ?Svakako, bilo kakvo beskonačno guslanje bez konkretizacije je smaračina![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di je tu bogougodnost ?Svakako, bilo kakvo beskonačno guslanje bez konkretizacije je smaračina![]()

Herojev krst prop'oDi je tu bogougodnost ?![]()
Sve jasno, block -Mama, stvarno ne mogu imati nešto sa nekim ko kaže tranvaj a ne zeza sei nije tipfeler
Pogledajte prilog 1821965
Hvala vam, malo me je pekla savjest, ali ne mogu protiv sebeSve jasno, block -![]()

Bogougodno je ne smarati seDi je tu bogougodnost ?![]()
Pa ne radim ništa na tom polju, bukvHerojev krst prop'o
Ispovedanje prop'lo
Bogougodnost na aparatyyyyyyy

Hvala vam, malo me je pekla savjest, ali ne mogu protiv sebe![]()
Ebote, to nisam ni vidjela!A je l osuditi trebalo biti usuditi ili![]()
Garant kaže i aperacija umjesto operacijaA je l osuditi trebalo biti usuditi ili![]()

To sam pretpostavila da je slučajno pogriješioA je l osuditi trebalo biti usuditi ili![]()

Nema na čemu, ja zapamtila Aranđelovdan, izviniPozdrav, hvala Lorena čestitki za slavu i što se sećaš, mada je Đurđic.
Čestitam svima slave koje sam propustila.
Kada je Tu okolo (Zoi) rođ?
Jeste li i dalje bogougodni i na broju ili ima promena?![]()
Šangarepa? Paradaiz? Sumljaš?Garant kaže i aperacija umjesto operacija![]()

Meni je malo dosta i ćutologa i osobenjaka, sa kojima se ne može ništa iskomunicati.
Mama, stvarno ne mogu imati nešto sa nekim ko kaže tranvaj
na mojoj temi niste šljokali, krst je odradio svojeHerojev krst prop'o
Ispovedanje prop'lo
Bogougodnost na aparatyyyyyyy
Obli sa 3 promila pismeniji od tranvajdžijeNe budite zlobne![]()
Ako nije tipfeler stvarno nek se ne mota s njim, ali ako jeste, možda se čovEku prerano presudilo
Oblom bi npr oprostile![]()
Nije bilo hladno ovakona mojoj temi niste šljokali, krst je odradio svoje

Ja nisam tolika picajzla, neke stvari se uživo bolje osete, khm opipaju, da vidiš sa kim imaš posla, pa mu tek onda presudi.Ne budite zlobne![]()
Ako nije tipfeler stvarno nek se ne mota s njim, ali ako jeste, možda se čovEku prerano presudilo
Oblom bi npr oprostile![]()
Nije bilo hladno ovako![]()

Super, da znamo da je više ne otvarašna mojoj temi niste šljokali, krst je odradio svoje