Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.505
Mi smo tu da unosimo boju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo tu da unosimo boju

Po kvadratnom centimetru Herojkova noga je depilirana naspram Oblijeve ruke. Oh ne, ne smijem ni zamisliti kakva li je tek noga OblomI sinoć si rekla da moj čovek ima dobru nogu.
Vidiš kako te mi čeličimo.![]()
Šta konkretno precizno, daleko bilo ?Ma kakav hot dop, smaračina
Samo konkretno![]()

Ne moraš uživo raditi sa ljudimaPa ne radimo
Ja izađem iz stana što moram, do posla, prodavnice, eventualno koncerta i sl.
Inače izbegavam ljude
Nećeš nas navući danasPijemo i večeras?![]()
.gif)
Što se mene tiče može, ja znam kad treba da stanemPijemo i večeras?![]()

Zamisli sad neko da hoće da gusla taj hot dop satima...pa nema od toga ljebaŠta konkretno precizno, daleko bilo ?![]()
Oh ne, ne smijem ni zamisliti kakva li je tek noga Oblom![]()
znam, zato sam i izabrao da radim sa mašinama gde je kontakt sa ljudima sveden na minimumNe moraš uživo raditi sa ljudima![]()
Trenutno ništa, jer mi tako odgovaraŠta konkretno precizno, daleko bilo ?![]()

Može guslat i uživo satima i da opet nema ljebaZamisli sad neko da hoće da gusla taj hot dop satima...pa nema od toga ljeba![]()

Ljudi iscrpljuju, to je činjenica!Čim me interakcija sa ljudima iscrpljuje, a samoća puni energijom - jesam
Sad ispade introverti ne rade ništa uživo![]()
Mogli smo malo, a?Nećeš nas navući danas![]()

Htjela sam napisat isto ali sam se suzdržala

Kako zbog tramvajaNisam vam sinoć rekla da je jedna moja "veza u najavi" umrla prije nego je i rođena. Zbog tramvajatako da, ćao živi ljudi!
Svakako, bilo kakvo beskonačno guslanje bez konkretizacije je smaračinaMože guslat i uživo satima i da opet nema ljeba![]()
Konačno muzika i za moje ušiceTrenutno ništa, jer mi tako odgovara![]()
Mama, stvarno ne mogu imati nešto sa nekim ko kaže tranvaj a ne zeza seKako zbog tramvaja
i nije tipfelerNedovoljno preciznostiNisam vam sinoć rekla da je jedna moja "veza u najavi" umrla prije nego je i rođena. Zbog tramvajatako da, ćao živi ljudi!
Meni je malo dosta i ćutologa i osobenjaka, sa kojima se ne može ništa iskomunicati.Negoo, skontah upravo da se ne mogu zamislit s nekim veseljakom od čovjeka![]()
EtoNedovoljno preciznosti![]()
Kao da čujem neko muško i neću ti ništaMogli smo malo, a?![]()
Razume te majka!Mama, stvarno ne mogu imati nešto sa nekim ko kaže tranvaj a ne zeza sei nije tipfeler
Pogledajte prilog 1821965