Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.577
Sve, seko! Ne niz basamke!Šta na terasi, bolaaaaan!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve, seko! Ne niz basamke!Šta na terasi, bolaaaaan!?
Bona.Sve, seko! Ne niz basamke!
U reduUjutro na prazan želudac pijem vodu sa limunom, prije toga pojedem kašičicu tahina sa medom. Moram neko vrijeme ukinuti limun, dok ne vratim izgubljene kilice![]()
Zato si lupila tužni smajli na to da onda sledeći put pijemo sokićeTo je kompliment, nije ti potrebno da popiješ da bi bio zanimljiv, prirodno si zanimljiv![]()
Nemam hrane na terasi i debeo mi je na terasi! Minus!Sve, seko! Ne niz basamke!
Pa što ja da ispaštamZato si lupila tužni smajli na to da onda sledeći put pijemo sokiće![]()
Ne naginji se kroz prozorMože i s terase da padne!

Nemam problema tog tipaAlkohol i wc šolja su usko povezani, na ovaj ili na onaj način, tako da ako ne želiš da saznaš, smanji s' šikanje![]()

Počelo je, počelo!Prazna kesačipsa. Sadmoram jesti ovo sa pida što sam peosuo.![]()
Znaš šta... Nisi drug, tj. drugarica...prosuo*
Počelooo je![]()
Gotovo. Sad samo piće ostalo.Usisaj ustima hahhahahaha
Jesi usisakooooo?!Znaš šta... Nisi drug, tj. drugarica...ako sledeću subotu ne budeš sa nama.
Na zlo te navodim, ali to ti je štp ti je.
Ćito da js jedno veče tebe ispravljam, da me želja mine.
![]()
Daj mezeeeJa imam svegaaaa, dođi bato!
Jok ja samJesi usisakooooo?!

Odmah pravi seka!Daj mezeee![]()

Ma mene su tjerali da jedemPrvi put čujem da su nejog terali da jede banane. Mene mleko, grašsk, buraniju, spanać, zelhe... od svega toda samo grašak po nekad danas stavim u usta.![]()
Meni su govorili d se zlo ne može ugojitu.Ma mene su tjerali da jedem
Bilo šta!