Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.676
Ko zna dje ona pijucka
A ja pijaaan, a nisam po-pio
Ni kapi, neka se čuujee
Ni kapi, ko da mi vje-ru-je?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna dje ona pijucka

prosuo*Prazna kesačipsa. Sadmoram jesti ovo sa pida što sam peosuo.![]()
Medo je tamo hahhahahahahaNa terasu! Ne na basamke!,!n!!
Usisaj ustima hahhahahahaPrazna kesačipsa. Sadmoram jesti ovo sa pida što sam peosuo.![]()

Ujutro na prazan želudac pijem vodu sa limunom, prije toga pojedem kašičicu tahina sa medom. Moram neko vrijeme ukinuti limun, dok ne vratim izgubljene kiliceSurutku pij, koziju, ujutru na prazan želudac
Znači, fuj.Preterao sam sa ljutom paprikom danas.
Peče me pozadina, moram hladne obloge da stavim
Svi smooo! Pripremi ranije i jad pojrdeš, pomiri se sa sudbinom!Ja sam glaaaaaaadnaaaaaaaaaaa
Pročitah da si ljetovao u Baden badenuJedi, Bademe
Dok sam leteo ovde preko poruka, mislio sam da se neko odavde zove Badem![]()

Obrati se Heci i Žardinjeri oko tih tema toaletskog tipaPreterao sam sa ljutom paprikom danas.
Peče me pozadina, moram hladne obloge da stavim
Ja imam svegaaaa, dođi bato!Svi smooo! Pripremi ranije i jad pojrdeš, pomiri se sa sudbinom!![]()
O toaletama sredom!Obrati se Heci i Žardinjeri oko tih tema toaletskog tipa![]()

Može i s terase da padne!Na terasu! Ne na basamke!,!n!!
Prvi put čujem da su nejog terali da jede banane. Mene mleko, grašsk, buraniju, spanać, zelhe... od svega toda samo grašak po nekad danas stavim u usta.Sad pijem jer me niko ne tjera. Ali zato ne jedem banane! Zamrzila sam ih jer su me tjerali da ih jedem. Mlijeko pijem a nije zdravo, mislim, ljudskim bićima je mlijeko nepotrebno, ženama čak i štetno, nakon 2. godine života. Od tog doba nemamo nekakva muda, neke enzime koji će pravilno preraditi. Ali ja pijem.![]()
Ne treba, imam iskustva, nije mi prvi putObrati se Heci i Žardinjeri oko tih tema toaletskog tipa![]()
Gori si od Herojka štrokavog!Prazna kesačipsa. Sadmoram jesti ovo sa pida što sam peosuo.![]()

Niko.A ja pijaaan, a nisam po-pio
Ni kapi, neka se čuujee
Ni kapi, ko da mi vje-ru-je?![]()

Alkohol i wc šolja su usko povezani, na ovaj ili na onaj način, tako da ako ne želiš da saznaš, smanji s' šikanjeObrati se Heci i Žardinjeri oko tih tema toaletskog tipa![]()

Prazna kesačipsa. Sadmoram jesti ovo sa pida što sam peosuo.![]()