Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.651
Nijee, Nikola mi se dopadao jer ima plave očiA Vanja Udovičić?![]()

Ovu mi je neko slao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijee, Nikola mi se dopadao jer ima plave očiA Vanja Udovičić?![]()

Pa naravno da peglem peškire i kuhinjske krpe, ebote! Samo čarape ne peglam.Nisi, znam neke slučajeve koji peglaju tipa peškire i kuhinjske krpe
![]()

Smiri sePa Srboljubeeee, namerno mi radiš to, vrućina samo nadolazi!
Majstoreeee, dođite da mi je popravite, nemam alat i ne mogu sama, zapušila mi se ceeeeeev!![]()
Čarape?Nisi, znam neke slučajeve koji peglaju tipa peškire i kuhinjske krpe
![]()
Pa naravno da peglem peškire i kuhinjske krpe, ebote! Samo čarape ne peglam.
Jesi bila nekada zoliko nervozna da uzmeš u ruke nešto samo da se smiriš? To je to.Pa kako da ne pokupimo, kad si čuo da neki čovjek ima problema s rukama?![]()
Šta sam ti rekla?Jesi bila nekada zoliko nervozna da uzmeš u ruke nešto samo da se smiriš? To je to.
Jbt, al sam trezan... ovo škotsko govance posle pola flaše nije ni za šta.![]()
Kao moj muž

Treba HerojkoSkidaj gaće da te opalim!![]()

Ventil subotnje večeri?Ventil?![]()

Sad ti je prilika... rokni to zlo sa terase. Minka, Minka, Minka!!!Jedina ja izgleda luda?![]()
Moja mama i ja!Nisi, znam neke slučajeve koji peglaju tipa peškire i kuhinjske krpe
![]()

Može i to, šta god da je!Ventil subotnje večeri?
Samo kad nije groznica..Kupinovo ili ono na A roze ?Još jednom da napišem da mi je ovo vino prelijepo, preporuka ko nije probao![]()
Mirnaaaa saaaaaamSmiri se
Nisam.Jesi bila nekada zoliko nervozna da uzmeš u ruke nešto samo da se smiriš? To je to.
Jbt, al sam trezan... ovo škotsko govance posle pola flaše nije ni za šta.![]()

Minka, sledeću sobotu da te vidimo sa flašom! I to ne 0.7 već 1.0 i, naravno, 40%!Pa naravno da peglem peškire i kuhinjske krpe, ebote! Samo čarape ne peglam.
Aspall malinaKupinovo ili ono na A roze ?
Nisam skontala od čega si počela![]()