Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.364
da gledam film? daPočeo si?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da gledam film? daPočeo si?![]()
E de jebise hahahahahahhahahhahavas će vakuum da uhvati za pod
Okupao me tuš ladan pre neki dan i nije mi bilo lepo.

Koji?da gledam film? da
Znači bukvalno sam samo napisala: jel pijemo večeras?Ček, ja se sam ovde alkoholišem?![]()
Ono k'o puža kad pokušaš da odlepiš sa poda?vas će vakuum da uhvati za pod
opet ne mogu da otvorim slikuhttps://ibb.co/GvfrVgpr
Kupinovo nisam sigurna da li ću i večeras, ali neka ga kao antipreporuka za čep![]()
![]()

Ja izgledam mlađeTad negde sam i ja prestao da budem bata.![]()
Kako ja mogu ?opet ne mogu da otvorim sliku![]()
Uticajna si u ovom društvu.Znači bukvalno sam samo napisala: jel pijemo večeras?
I troje vas je u kupovinu alkohola otišlo![]()
tako neštoOno k'o puža kad pokušaš da odlepiš sa poda?![]()
Navukle teČek, ja se sam ovde alkoholišem?![]()

probao iz brave, firefox i chrome, sva tri isto pokazuju: invalid atresaKako ja mogu ?
Do tebe je nešto.![]()
Ne, nego si jedva čekao da te neko "nagovori"Uticajna si u ovom društvu.![]()
Meni odmah otvara sve njeno. Chromeprobao iz brave, firefox i chrome, sva tri isto pokazuju: invalid atresa

Teško žabu naterati u vodu.Uticajna si u ovom društvu.![]()

Do tebe je, meni bez problema.probao iz brave, firefox i chrome, sva tri isto pokazuju: invalid atresa
Jesam pričao kad mi je neki dečko u kasnim dvadesetim, sa kojim sam radio pre par godina, rekao da se "dobro držim" za svoje godine.Ja izgledam mlađe
I Pepe istoo. Obije smo seke![]()

Mislio sam da ćeš piti i onda kako biti bezobrazan i reći ne...Ne, nego si jedva čekao da te neko "nagovori"![]()
Sve nas to čekaJesam pričao kad mi je neki dečko u kasnim dvadesetim, sa kojim sam radio pre par godina, rekao da se "dobro držim" za svoje godine.Gori kompliment u životu neću dobiti.
![]()