Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.370
Nemoj nas izneverišSad odoh gledati seriju, poslije ću vidjeti šta ću![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj nas izneverišSad odoh gledati seriju, poslije ću vidjeti šta ću![]()
A bolje bit iskusan, lakše prepoznat valjda

di su ti dokaziNema potrebe, ne radi ti link![]()
A nee, da mi je Herojko ogadiDaaaaaaaa, i slikaj nam jeeee!
Picu!![]()

Pa ne baš, ljudi se zahebu u bilo kojim godinama.A bolje bit iskusan, lakše prepoznat valjda![]()

Je li opet pušio ženske cigare ?Ti si još mladi izdanak, ali pun potencijal![]()

Oči moje ne lažudi su ti dokazi

Moraš ulazit na forum i kad si u prodavnici, nikad se ne zna šta može iskočitKupila sam i čokoladu za seriju, moram što prije pojesti da se ne pomiješa sa sokićem večeras![]()

Ja kad je napravim nema tih mrtvih ni živih usta koja ne bi jela moju picuA nee, da mi je Herojko ogadi![]()
I to što kažešPa ne baš, ljudi se zahebu u bilo kojim godinama.
Umjesto na iskustvo, osloniti se na intuiciju![]()

Zadnjih godina
Moraš ulazit na forum i kad si u prodavnici, nikad se ne zna šta može iskočit![]()

Sad će i Lo posle jaja picu!Ja kad je napravim nema tih mrtvih ni živih usta koja ne bi jela moju picuPogledajte prilog 1821431

Nema neke značajne razlike između toga kad smo pripiti i trezniMeni je simpatično to vaše subotnje opijanje!
Ne morate da se cimate po snegu,brišu se prostorne granice a opet ste na neki način zajedno
I to koliko sam videla funkcioniše
Dakle mogli bi ste da uvedete tradiciju
Ja ne pijem pa nisam na istoj frekvenciji,ali mi to ni najmanje ne smeta
Ja dosta puta osjetio -35 C. Jednom bili nekoliko dana bez struje na tim minusima, jer je bila ledena oluja, pa led pokidao kablove u mnogim podrucjimaE ti znaš! Nisi nikada ni osjetio -35!![]()

Pa nisu tolko lupetaliVečeras će se napiju i lupetaju ovde?![]()