Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.676
Ne oponiraj minije isto![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne oponiraj minije isto![]()

Pa kako da spava on na njoj?Ženska anatomija je posebno osetljiva u predelu donjeg stomaka, tako da je poželjno da dlake budu na delu muške anatomije koja bi to grejala. Ako ima dlake samo na bradi, onda je malo čudna poza za spavanje, ali može da se izvede![]()
Ja sam uspeo da otvorim, neka bljuzgavica, odvratnone mogu da se otvore slike
vidiš kako te neće

Ne znam, nisam svakog kog mi se dopao svuklaValjda biraš po dlakavosti
Ne može neki osmuđen da te privuče![]()

Bila na Kipru, u kupaćem, alo breIzgovori...
Ali hvala na odgovoru![]()

Ja otvorila, radi sve, bio bi oduševljen prizorom! Kao kuče u liftu!ne mogu da se otvore slike
vidiš kako te neće
Eto, znači nije se obukla i nema dlake!Ne znam ja, i tebi juče nešto bilo hladno, mogla bi primerom da pokažeš![]()

Rekao sam da je malo čudna poza za spavanje da bi se tako grejali, ali može da se izvede ako su snalažljivi i ne preterano smotaniPa kako da spava on na njoj?
Ugušiće je.
Bolje ona da sedne na bradu, pa njega da uguši.![]()

Nema dlakeNasloni se na radijator![]()

Osjeti se taj vajb osmuđenosti i bez skidanjaNe znam, nisam svakog kog mi se dopao svukla![]()

Pusti ga, muljava Ribaa ja se potrudila da mu slikam![]()

69 bočno i svima lepoRekao sam da je malo čudna poza za spavanje da bi se tako grejali, ali može da se izvede ako su snalažljivi i ne preterano smotani![]()

Ja sam uspeo da otvorim, neka bljuzgavica, odvratno![]()

Ja ga ne osjetih, pa sad ili nije bilo ili nisam iskusna takoOsjeti se taj vajb osmuđenosti i bez skidanja![]()

Pa meni je žao što si se smrzavala na bljuzgaviciŠto ste zlobni, meni se ruke zaledile dok sam slikala![]()

Ne mogu da potvrdim ni da demantujemEto, znači nije se obukla i nema dlake!

Da ignorišeš ne bi vidjelaŠto ste zlobni, meni se ruke zaledile dok sam slikala![]()