ko je zimi živeo u pesku sa koficama i lopaticama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mogu, ne lažine mogu da se otvore slike
vidiš kako te neće

Pahuljica i ja još nismo došle do tog, sad nam je samo hladno
Znači treba nam čmž pod hitno, i neće nam bit ni to![]()
A i dlake bi pomogleNe treba vam, obucite se kako treba, pa neće biti hladno![]()
Nisi još spremna za punokrvnog čtž, dokle god ti je to zagonetkaSad sam zbunjena gdje treba, a gdje ne treba![]()

Ne ljubomorišiZašto meni nije preporučio, a proziva me za šljokanje![]()

Ženska anatomija je posebno osetljiva u predelu donjeg stomaka, tako da je poželjno da dlake budu na delu muške anatomije koja bi to grejala. Ako ima dlake samo na bradi, onda je malo čudna poza za spavanje, ali može da se izvedeSad sam zbunjena gdje treba, a gdje ne treba
Ali bradu je poželjno da ima![]()
Apsolutno, nego nisam htjela biti bezobraznaA i dlake bi pomogle![]()

Zato moj Srboljub veći i teži od mene skoro ma tri puta! Meda moj ima i meda!Budibogsnama!
Pa sva ŽIVA BIĆA se pripijaju jedno uz drugo kad im je ladno
A to sam uvek isticala kao prednost mojih afiniteta ka visokim i da ih ima onako malo!
I udubniji su za spavanje
Dakle furunče i dušek!
Šta ćeš bolje
Evo opetI udubniji su za spavanje
Dakle furunče i dušek!
Šta ćeš bolje

Pa taman da mi je on odgonetneNisi još spremna za punokrvnog čtž, dokle god ti je to zagonetka![]()

Mislim da je to ta logikaPretpostavljam zato što ti već šljokaš šta stigneš![]()

Ne znam ja, i tebi juče nešto bilo hladno, mogla bi primerom da pokažešApsolutno, nego nisam htjela biti bezobrazna![]()
I ja sam onako mršava sa momcima izgledala ko Stanlio i OlioZato moj Srboljub veći i teži od mene skoro ma tri puta! Meda moj ima i meda!
Mene hvata, a ništa popila nisam!
Valjda biraš po dlakavostiPa taman da mi je on odgonetne![]()

Au brate koji elaborat!Ženska anatomija je posebno osetljiva u predelu donjeg stomaka, tako da je poželjno da dlake budu na delu muške anatomije koja bi to grejala. Ako ima dlake samo na bradi, onda je malo čudna poza za spavanje, ali može da se izvede![]()
Toplije je uz grejno tElo.Ne treba vam, obucite se kako treba, pa neće biti hladno![]()

Ja idem na bazenNe znam ja, i tebi juče nešto bilo hladno, mogla bi primerom da pokažeš![]()

Ne treba vam, obucite se kako treba, pa neće biti hladno![]()

Nasloni se na radijatorToplije je uz grejno tElo.![]()

Mogu, kako su ostali otvorili![]()