Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.680
Šta planiraš da počneš večeras?Mene već hvata, a nisam počela![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta planiraš da počneš večeras?Mene već hvata, a nisam počela![]()

I ja isto, do wc-a![]()
Možda tad nisam bio tu.kako bre ne znaš![]()
Znači za 2-3 sata hoćeš da kažeš da mogu i ja da gutam?Posle bar 2-3 si bezbedna. Zapamtio sam kad sam gutao gastro sondu.![]()

Sad je na dlake redDugo niste pominjali anal, evo ima već par sati, sigurno![]()
Sigurno ima na Temu neka zafrkanciija za svaku moguću flašu i teglu, samo treba dobro da pretražiTreba nekako javiti telepatski @Pepeljuginazlapolusestra ako je izašla da uzme nešto i ona, da ne bi izlazila ponovo
Ili bar da vidi kako da otvori one flaše![]()

Ništa ti neće faliti.Znači za 2-3 sata hoćeš da kažeš da mogu i ja da gutam?![]()
bio si tu i nije bio prolaznik, mada bio je na onim psiho temama pa ga nisi zapazioMožda tad nisam bio tu.Mada, inače slabo pamtim te prolaznike, koliko god ludi bili.
![]()
Ako jaja izlete, ti si prvi krivac!Ništa ti neće faliti.![]()

Već smo apsolvirali da su na temi svi ošureni kao pilići, nije ni čudo što kukaju da im je hladno, nema dlaka da ih štiteSad je na dlake red![]()

Imam i ja višnju, pila jutros, uz kafuVišnju
Hoćeš i ti nešto ?![]()

Učiš od najboljihVišnju
Hoćeš i ti nešto ?![]()

Treba nekako javiti telepatski @Pepeljuginazlapolusestra ako je izašla da uzme nešto i ona, da ne bi izlazila ponovo
Ili bar da vidi kako da otvori one flaše![]()

Jel tebi hladno?Već smo apsolvirali da su na temi svi ošureni kao pilići, nije ni čudo što kukaju da im je hladno, nema dlaka da ih štite![]()
Ako jaja izlete, ti si prvi krivac!
Drugi je Heroj! Srboljub!![]()
Opet sad do prodavnice, taman da opet vidiš sneeeegSad sam se vratila i kupila kamilicu samo, i šta sad![]()
Imaš valjda bar rum za kolače, uturi u čajSad sam se vratila i kupila kamilicu samo, i šta sad![]()
Kreni polako opetSad sam se vratila i kupila kamilicu samo, i šta sad![]()

Kad smo kod toga.Znači za 2-3 sata hoćeš da kažeš da mogu i ja da gutam?![]()

Preporučuješ nam da se ogrnemo dlakavim punokrvnim mužjacima, vrele krvi i toplog pogleda, m ?Već smo apsolvirali da su na temi svi ošureni kao pilići, nije ni čudo što kukaju da im je hladno, nema dlaka da ih štite![]()

Šta ti je iskustvoImaš valjda bar rum za kolače, uturi u čaj![]()
Pa vidiš da se mjere pritisci na temi i sl, to su te godineAli ovo dvoje sa odlaskom do toaleta pa nas obavještavaju, kao da smo u domu za stare
Ne mogu![]()