Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.082
Lijepo spavajte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

MhmPa mi ih nemamo![]()
Utešiću te metodom pupak na pupak, de de, žrtvovaću se!Preteška![]()

Ne treba,hvalaUtešiću te metodom pupak na pupak, de de, žrtvovaću se!![]()
Ovak' e nema.Ne treba,hvala
Ima to na X
.gif)
Pa vidiš sa sam dobra, šta oš.

Ti nisi po jevanđeljuOvak' e nema.![]()
Pa nisu ni one.Ti nisi po jevanđelju

JesuPa nisu ni one.![]()
Moja cerka skakuce od juce. DP smo videle da vristi ko Eksl, to otpada.Lenny Kraviz u BG
Deep Purple u BG
Moby u BG
Za sad slaba sledeća god
Izgleda da ću morati nešto da je*em jer neću toliko često ići na koncerte![]()
Krajem prošle godine u Švicarskoj.Moja cerka skakuce od juce. DP smo videle da vristi ko Eksl, to otpada.
Lenija bi i mama tj ja, ocuvan, mrnjau.
Za Mobija se odusevila.
Ali sa'ce i drugi da nagnaju. Mozda ce biti neko i po tvom. Pa da ne izlazis iz penzije haha.
Nego ne znam sta da mislim, zapratio je onaj cika sto sam pisalia da ga je srela posle Ramstajn koncerta, naseg porekla, ti ces se setiti ko je, ZB. I inicirao komunikaciju. Da ne pisem celo, prva bi me streljala da ikad procita. Nju prati i onaj/ona sto je trebala da nastupa kao nova gitaristkinja Lindemana, pa iz nekog razloga nije, ali to je vec apstrakcija. Ovo mi nije bas jasno. Nije fejk nalog...
Pari oči, zato završio na tabletama, stalno mu bio veliki! PrEtisak!Zato on visi na onom x-u.A baš sam se pitao šta mu tamo drži pažnju. Penzionisanom. Sve ove godine.
Crnu svadbu, malo tenzije pred hrkZavisi koju?![]()
Čime naopako, nečim elitnim?Postala si elitna. Moraš čašćavati.![]()
Hahahahhaha nisam ni primetila, nemoj molim te, znaš na šta me podseća to elitna.