Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.903
Sta je na aleksandri, ostaje na aleksandri!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedimo gorivo pročitah hahahahahahJeftino gorivo. Jeftino sve.![]()
E taj testament. Ne ostavljam ništa osim naredbi.Mi ćemo ilegalno da ti ga dignemo!
I testament jednostavnije, ne pravi se pametan![]()
Svuda pođi, aleksandri dođi![]()
Sta je na aleksandri, ostaje na aleksandri!

E to sam pročitao kako treba.Jedimo gorivo pročitah hahahahahah
Ništa, samo minus beskonačno
Ovih dana od -6 do nule max.
Boli me lice od kombinacije hladnoće i vetra, pa iđem gde je +20 pa me preseče opet hladno vetar i boli me![]()
Kažeš kao da mi je to olakšavajuća okolnost. Seti se poruka od subote.Pa kad si ti pisao![]()
![]()
U kom izdanjuuu?Obni trebaaaaš mi vadi ga iz galerije!
Moze da prespe u one malecke iz DMa posudice. Ima kjut i sa tirkiznim poklopcem. Msm svakako su kjut.Samo hidriraj kožu po 100 puta dnevno ako treba. Neka ti je krema uvek pri ruci ako se isušuje.
Ja imam osetljivu kožu pa znam. Koristim atopic kremu za netolerantnu kožu.
Daću ti ga!Sad nek da dokaz da opovrgne to!
Ja Eucerin imam onu ultrasensitive liniju, pomaže ali baš me boli, zateze, svrbi.Samo hidriraj kožu po 100 puta dnevno ako treba. Neka ti je krema uvek pri ruci ako se isušuje.
Ja imam osetljivu kožu pa znam. Koristim atopic kremu za netolerantnu kožu.
Ako imaš puder, jebga onda.![]()
Aj bre nije valjda da nemaaaaš!
Kakvo umiranje u 6h ujutru... Rano.Aj bre nije valjda da nemaaaaš!
Nemoj me razočaraš!!!
Ja Eucerin imam onu ultrasensitive liniju, pomaže ali baš me boli, zateze, svrbi.
A sve to je me minus opandrkne pa vetar išiba, pa grejanje dokusuri suv vazduh i u krug jbg.
Meni jedne godine tako pukla koža na kapcima.![]()
Ja Eucerin imam onu ultrasensitive liniju, pomaže ali baš me boli, zateze, svrbi.
A sve to je me minus opandrkne pa vetar išiba, pa grejanje dokusuri suv vazduh i u krug jbg.
Meni jedne godine tako pukla koža na kapcima.![]()
Čudesne mere, evo, otvorio sam temuKakve mjere? Šta su mjere?![]()