Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.075
Ništa, samo minus beskonačnoSnijeg ništa?![]()
Ovih dana od -6 do nule max.
Boli me lice od kombinacije hladnoće i vetra, pa iđem gde je +20 pa me preseče opet hladno vetar i boli me

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa, samo minus beskonačnoSnijeg ništa?![]()

Šverc komerc slatkiša
I da hoćemo, ne možemo![]()

Mene si čekao jel, ti znaš da ja sve to oslobođeno na prvuIsto. Čekao sam da se neko drugi istrči.![]()

Opet hranaVeruj!
Jedino sto je svo vrene dobro. Samo.ja volim pomorandzu. Mnoge smo prosvetili u Citro i bili nam zahvalni.
Samo slabo ima van Soko Stark prodavnica, zato nije poznatiji. Lep je iz frizidera

I Obni bi. I Obni.Ja bih vruće, a i standard!
Citro, citro, kisela, kisela, platiš 3 uzmeš 2!Šverc komerc slatkišaKo dileri deviza 90ih - slatkiši, slatkiši!
![]()
Pa šta čekamo, život da nam prođe da nam se pritisak sastavi?I Obni bi. I Obni.![]()

Mmmm...Opet hrana
ali sad imam kod sebe gibanicuuuuuuu
ahahaha
![]()
Tu kažu da treba muškarcima čestitati, ima li tak'ih ođe?

Ja sam u ovoj fazi samo bez ravnog krova, leta, vutre i pivaPa šta čekamo, život da nam prođe da nam se pritisak sastavi?![]()
Ја не зна ни да тај дан постојиTu kažu da treba muškarcima čestitati, ima li tak'ih ođe?![]()

Hebeš čestitke... Gde je torta?!
Ima.Tu kažu da treba muškarcima čestitati, ima li tak'ih ođe?![]()
Znači nisi u toj fazi, samo rečenicaJa sam u ovoj fazi samo bez ravnog krova, leta, vutre i pivaDakle bez svega
![]()
a ona me vrati surovo na fabrička. Nema, skočiće ti! Pritisak!Hebeš čestitke... Gde je torta?!![]()

Jednom se živi, pa i ako izginem!Nema, skočiće ti! Pritisak!![]()
Ništa, samo minus beskonačno
Boli me lice od kombinacije hladnoće i vetra, pa iđem gde je +20 pa me preseče opet hladno vetar i boli me![]()

Šverc komerc slatkišaKo dileri deviza 90ih - slatkiši, slatkiši!
![]()

Uživaj danas! Molim od ženskog pola više nežnosti i poštovanja na današnji dan.Jednom se živi, pa i ako izginem!![]()
Ništa, samo minus beskonačno
Boli me lice od kombinacije hladnoće i vetra, pa iđem gde je +20 pa me preseče opet hladno vetar i boli me![]()

Čestitke

Dobro deee, nemoj se ljutiš ne valja kad se čovek ljuti.Ima.
Ja čestitam svim damama Osmi mart, ne ulazim u to jesu li muškobanjaste, imaju male sise koje se ni ne vide, ne depiliraju dlake na nogama...
I na današnji dan opet diskriminacija![]()

Dobro, mrtvozorniku ću da sugerišem da napiše kao uzrok smrti da si preterao i da ti mnogo nepovratno skočio! Šećer i pritisak.Jednom se živi, pa i ako izginem!![]()