Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.222
Ja vam preumorna, kaputovana, a tek ponedeljak!![]()
I ja svako veče sve ranije zaspim

Pomislila bih da mi neko nešto sipa u čaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vam preumorna, kaputovana, a tek ponedeljak!![]()

Taj je tražilaUčinje mi se ovaj -![]()
Sad će mi propadne beauty sleep, kako otići sad.Kako te namirisala i preko ekrana![]()

Ju vidju smajlija ahahahaha.Praznio do kraja flaše Pogledajte prilog 1819116
Jaoo, je li vam palo nekad na um da napišite poruku i tako je ostavite u boci, i bacite u more ?Praznio do kraja flaše Pogledajte prilog 1819116

Nisam, lažu. Časti mi. Suv ko barut.Sad će mi propadne beauty sleep, kako otići sad.![]()
![]()
Usisala te, a ti nisi hteo, sram je bilo!Praznio do kraja flaše Pogledajte prilog 1819116
To kao kad se otvara pampur kontra metodom.Usisala te, a ti nisi hteo, sram je bilo!
Aj da kresnemo da proverimo tu suvoćuNisam, lažu. Časti mi. Suv ko barut.![]()

Daa, kad sam bila mala bas me je to zanimalo.Jaoo, je li vam palo nekad na um da napišite poruku i tako je ostavite u boci, i bacite u more ?
Moram to nekad da uradim, baš me zanima da li bi je neko nekad našao i ko![]()
Боље него овајJu vidju smajlija ahahahaha.

Aj da kresnemo da proverimo tu suvoću![]()
![]()
Da je bacim, mrdnula ta flaša od obale ne bi. Nisam Kevin Kostner.Jaoo, je li vam palo nekad na um da napišite poruku i tako je ostavite u boci, i bacite u more ?
Moram to nekad da uradim, baš me zanima da li bi je neko nekad našao i ko![]()

Ovom?To kao kad se otvara pampur kontra metodom.![]()

Pa onda bi je lako neko nasao!Da je bacim, mrdnula ta flaša od obale ne bi. Nisam Kevin Kostner.![]()
Je l da ga opet vadim?Aj da kresnemo da proverimo tu suvoću![]()
![]()

Ne pitam jesi ebo, nego šta si pioNisam, lažu. Časti mi. Suv ko barut.![]()
Sabiješ ga u flašu.Ovom?
Vidi kako sam polomila dršku za otvarač vina, pa sam na kraju kao @Pepeljuginazlapolusestra ostala suvog grla!
Pogledajte prilog 1819121
Ovom?
Vidi kako sam polomila dršku za otvarač vina, pa sam na kraju kao @Pepeljuginazlapolusestra ostala suvog grla!
Pogledajte prilog 1819121
Tj. ne bi bila ni izgubljena.Pa onda bi je lako neko nasao!
Ceo dan merim pritisak.Govori![]()

Znam, ali sam ga polomila, nisam mogla da ga gurnem, probušila bih se.Sabiješ ga u flašu.![]()

Držim se istog odgovora.Ne pitam jesi ebo, nego šta si pio![]()