mark990
Zainteresovan član
- Poruka
- 238
Od koga je čula to "hot dop"? To ranije nije bilo u njenom rečniku dok sam ja pazio na njuDaleko se kazalo, samo ti je to u glavi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od koga je čula to "hot dop"? To ranije nije bilo u njenom rečniku dok sam ja pazio na njuDaleko se kazalo, samo ti je to u glavi![]()

НормалноDaleko se kazalo, samo ti je to u glavi![]()

Што не савјетујеш ову мушкадију по Крсти, дјелује да им треба помоћZašto nijedan moj mudri ljubavni savet s Ane nije skrinšotovan i deljen ovde, već su ostavljeni tamo da ih pojede vreme![]()

Mi se ne vracamo, samo dobro arihviramo.Nemam potrebu da se vraćam na davno prevaziđena mjesta, za razliku od vas![]()
Кад си ти пазио на мене уопште, посветио си се одавно женском комшилукуOd koga je čula to "hot dop"? To ranije nije bilo u njenom rečniku dok sam ja pazio na nju![]()

Ja se ne plašim, znam da ne mogu tako da sam bezbedan a ona nek gleda šta ćeSvaki muškarac se plaši te rečenice![]()
Aj' čula, nego se uhvatila toga i ne pušćaOd koga je čula to "hot dop"?

Podsjećaš me na RS-a kad pišeš ćirilicomНормално![]()

Ne stižem ići na druge teme s obzirom koliko brzo piskarateШто не савјетујеш ову мушкадију по Крсти, дјелује да им треба помоћ![]()

Našli ste šta ćete arhivirati, get a life, broMi se ne vracamo, samo dobro arihviramo.![]()

Ja cula i da dupe lici na sise i obrnuto. Tako da sve to ima slican efekat, pa mozes i ti da pomognes prijatelju!Sad bi neka dobra ženska duša mogla da ti uleti u pp sa sisama, čuo sam da ta terapija pomaže kod niskog pritiska![]()
Varas temu sa drugim temama, ccc.Ne stižem ići na druge teme s obzirom koliko brzo piskarate![]()
Tvoj jedini strah u snovima je da ti neka kaze da cea biti.otac.Ja se ne plašim, znam da ne mogu tako da sam bezbedan a ona nek gleda šta će
Хоћете да практикујем ? Није проблемAj' čula, nego se uhvatila toga i ne pušća![]()

Он ме инспирисаоPodsjećaš me na RS-a kad pišeš ćirilicom![]()

Ja cu ovde morati da zapamtim kakav je normalan pritisak, primoracete me. Nista vas ne razumem!Bio mi juče 150/100![]()
Sugar dedi?Tvoj jedini strah u snovima je da ti neka kaze da cea biti.otac.![]()
Јој0
Ja cula i da dupe lici na sise i obrnuto. Tako da sve to ima slican efekat, pa mozes i ti da pomognes prijatelju!
OdlicanBio mi juče 150/100![]()
Sa nekom muškom ribicom?Хоћете да практикујем ? Није проблем![]()

0
Ja cula i da dupe lici na sise i obrnuto. Tako da sve to ima slican efekat, pa mozes i ti da pomognes prijatelju!
Bio dignut, pao mi i sad sam odličnoJa cu ovde morati da zapamtim kakav je normalan pritisak, primoracete me. Nista vas ne razumem!
Si dobro ili ti je dignut?
Далеко билоSa nekom muškom ribicom?![]()

Šta je tebi Tamburiks kriv da ga tako prozivaš?0
Impotentan?Ja se ne plašim, znam da ne mogu tako da sam bezbedan