Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.219
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mah, ljubomorne žene nisu, muške ne zanima, stavili srce samo ti rijetki sa kojima sam okej. Sad ni baklava ne bi više od 12Samo? Kakvog sveta ima....naopako
Opet kike oke cmoke o ne
Video sam te jednom davno kada si kacila sliku sa kikom![]()

Snowko, svejstan si da sam na toj slici imala 18 godina? Okačila zbog kika, ******![]()

Ja stalno imam utisak da će me neko platiti koliko truda ulažem.Kakav posao kad je dobrovoljni rad, niko nas ne plaća![]()
Čuj šta je. Narodno blago ex yuge. Psovkica.Sad mi kažeš, ja se secam samo kike
Mislim da sam imao duzu kosu od tebe kada hento slikano
Šta je iza zvezdica?
VoleU, jbt, vi opet o Analu, idite da vam to neko pogleda...

Čuj šta je. Narodno blago ex yuge. Psovkica.

Nisi imao dužu kosu! Imao si samo veće zaliskeSad mi kažeš, ja se secam samo kike
Mislim da sam imao duzu kosu od tebe kada hento slikano
Šta je iza zvezdica?
Tvoj problem.Krece mi smena za 10 minuta, smiri se![]()

Neću, ja sam finaPa kazu mi koja, da znam kad me vec psujes![]()

Nisi imao dužu kosu! Imao si samo veće zaliske![]()
Ako išta ne volim kod muškarca to je duga kosa.Imao sam kosu preko celih ledja kada sam imao 20![]()
Ovo je stvarno težak rad. Mozak se muti, oči ispadaju, nesanica ubi, vrat se iskrivio...Ja stalno imam utisak da će me neko platiti koliko truda ulažem.![]()

Ima dosta rakuna. Nocu lutaju a danju spavaju. Pentraju se svuda, prevrcu kontejnere, cak su naucili i da ih otvore, pa razbacaju smece svudaJoj rakun![]()
Ako išta ne volim kod muškarca to je duga kosa.

Ništa im sveto nije pa mi Minkina gola sika, slika! Slatka! Baklava.Samo? Kakvog sveta ima....naopako