Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.395
Pa meni je svaka rekla da sam infantilan, a i moje godine to dokazujuVi ste ko neka deca, majke mi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa meni je svaka rekla da sam infantilan, a i moje godine to dokazujuVi ste ko neka deca, majke mi![]()
Nemoj nam uzimati posao.Kaže neko ko je izabrao nik bebica be![]()
Šta fali? To je baš lepoPa meni je svaka rekla da sam infantilan, a i moje godine to dokazuju

Bebo moja!Pa meni je svaka rekla da sam infantilan, a i moje godine to dokazuju
Ma ima ih kojima se verovatno i u snovima priviđam. Godinama sam im razbijao feminaci deluzije, imaju traume od meneZapamtili te po zlu.![]()

Teško si razočaranjeImam obrisan nalog![]()

Ja sam i tamo, ako sam ti draga da znaš etoJa sam anal totalno zaboravila. Svi koji su mi dragi su ovde![]()

Kakav posao kad je dobrovoljni rad, niko nas ne plaćaNemoj nam uzimati posao.Sami bi se toga setili!
![]()
Jesil podigao spomenik palom borcu?Pa meni je svaka rekla da sam infantilan, a i moje godine to dokazuju
Okačim sovu-8 srca, Minka u kupaćem i to providnom 8. E Minka, Minka![]()
Tek sad mi se plače, što si me podsjećao? Jednom mi baklava dobila 18 srcaA koliko srca je bilo kada si kacila burek i sarme?![]()

Nismo videli i ne možemo da komentarišemo.Okačim sovu-8 srca, Minka u kupaćem i to providnom 8. E Minka, Minka![]()
Ja mu ga dižem. SpomenikJesil podigao spomenik palom borcu?

Ti si mi draga, odmah sam te zagotivila. Drugačija od svih i totalno blesava a ja to volemJa sam i tamo, ako sam ti draga da znaš eto![]()
Krenula da pišem neka nam okači pa da joj ga mećemo više od osam! OsamNismo videli i ne možemo da komentarišemo.(Moram ovo staviti na copy paste
)

Tek sad mi se plače, što si me podsjećao? Jednom mi baklava dobila 18 srca![]()

Znam ja da bi mi ga ti stavio!Nismo videli i ne možemo da komentarišemo.(Moram ovo staviti na copy paste
)
Mora to odvojeno da okačiA koliko srca je bilo kada si kacila burek i sarme?![]()
Krenula da pišem neka nam okači pa da joj ga mećemo više od osam! Osam![]()

Snowko, svejstan si da sam na toj slici imala 18 godina? Okačila zbog kika, ******
Video sam te jednom davno kada si kacila sliku sa kikom![]()
Domaćice moja!Tek sad mi se plače, što si me podsjećao? Jednom mi baklava dobila 18 srca![]()

Samo? Kakvog sveta ima....naopakoJednom mi baklava dobila 18 srca![]()
Mora to odvojeno da okači
Ja mogu samo na burek da stavim srce
Na sarmu ne mogu