Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.356
Otac meri pritisak komšiluku. Ni sebi neće.Još nisam u godinama, sve dok ne nabavim aparat za mjerenje pritiska![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otac meri pritisak komšiluku. Ni sebi neće.Još nisam u godinama, sve dok ne nabavim aparat za mjerenje pritiska![]()
Skoro kao hranu.Sad ozbiljno
Bikovi oba pola su poznati kao vrlo puteni i seksi
Vole sex skoro ko hranu

Ma pritisak manje više, ne pridajem značaj njemu, meni je puls problem, pisala već da ne ponavljamPitala bi i ti na mom mestu.Tebi ta merenja ništa ne znače, kad ti se to menja 1000x na dan.
![]()
Posle orgazma se većina telesnih funkcija dovede u normaluAgi, Snowko i ja o sexu, a ovi mjere tlak, jedno po jedno.![]()
A bez zezanja, imala ja problem sa nesanicom, mislim sa razlogom, nakon mamine smrti su mi buđenja bila užas, probudim se i zaboravim šta me snašlo, prvih 3-4 sec sam ok i onda BUM, kao da je ponovo umrla i organizam se branio tog stresa tako što je odbijao da zaspim. Šta ću, vidim odoh u k i odem kod dr, ispričam problem, a ona malo opičena, malo više, kaže:Kod nas se kaže "biće bajadera".![]()
Idemo na rok svirku sa vise piva, tad podivljam![]()
Sad ozbiljno
Bikovi oba pola su poznati kao vrlo puteni i seksi
Vole sex skoro ko hranu

Znam, ali se stalno iznenadimo.Ma pritisak manje više, ne pridajem značaj njemu, meni je puls problem, pisala već da ne ponavljam![]()
Zato sam ja stalno u nenormali, nema gimnastike!Posle orgazma se većina telesnih funkcija dovede u normalu

Ja uvek jedem posle sexa
Ima seksi scena i filmu Usijane glave gde koriste hranu za predigru. Film je parodija na vise filmova pa ne znam gde su to izvukli ali moze da bude zanimljivo.
Lekarski humor. Baš su operisani.A bez zezanja, imala ja problem sa nesanicom, mislim sa razlogom, nakon mamine smrti su mi buđenja bila užas, probudim se i zaboravim šta me snašlo, prvih 3-4 sec sam ok i onda BUM, kao da je ponovo umrla i organizam se branio tog stresa tako što je odbijao da zaspim. Šta ću, vidim odoh u k i odem kod dr, ispričam problem, a ona malo opičena, malo više, kaže:
-evo daću ti ove tablete, uzmi ih i kad hoćeš da zaspiš popij jednu, kad hoćeš da se naspavaš popij dvije, a ako hoćeš da se baaaaš naspavaš popij cijelu kutijureko fala, a u sebi duvajga brkata!
Nije dušo,samo si VodolijaZato sam ja stalno u nenormali, nema gimnastike!![]()
![]()

ti stiskaj,a ja ću da soliram
Nakon ovoga sve sa pristima ovdje mi smiješno![]()

Kakve ste vi tračare, ako bacate samo mrvice...
Kakav kompliment, srce mi ovoliko!Nije dušo,samo si Vodolija![]()

Bio si i ti prisutan ja mislimKakve ste vi tračare, ako bacate samo mrvice...![]()
Fizički ili i mozgom?Bio si i ti prisutan ja mislim![]()