Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 30.151
Tako je, riješi to onda.Trokute ne odobravam![]()
Makni Tamburu iz priče i neka ovo dvoje slavi svoju godišnjicu kako treba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, riješi to onda.Trokute ne odobravam![]()

Meni nema šta da opraštaš, bogougodna samNjoj ću oprostiti, tebi neću![]()

PomaloSad dvaput čitam moj odgovor pre nego što vas citiram
![]()

Morao je sa nekim.Varao me sa tobom unapred!
Ne ljubomoriši
Staviću mu šta ja hoću

Ne opraštamo jedni drugima ništa i ne tolerišemo, samo čvrsta rukaNjoj ću oprostiti, tebi neću![]()

Svi ste zaboravili na malenu Herdonej koju ima sa ŽardinjeromMorao je sa nekim.Treba da ti bude drago što je sa mnom.
![]()

I prvi je on mene muvao.Hoćeš reći da vam duže traje odnos u odnosu na Lo i njega ?![]()

Ja sam tražio dnk testiranjeSvi ste zaboravili na malenu Herdonej koju ima sa Žardinjerom![]()
Znači i tebi da ne praštamo ? U redu.Ne opraštamo jedni drugima ništa i ne tolerišemo, samo čvrsta ruka![]()

Čovek mi promiskuitetan!Svi ste zaboravili na malenu Herdonej koju ima sa Žardinjerom![]()
U Žardinjerin moral se ne sumnja!Ja sam tražio dnk testiranje

Onda nisam sigurno.Jesi, kad zasereš pobegneš kod nas na samce da te ne nađu i dok se malo situacija ne smiri![]()

Pa Ribica.Čovek mi promiskuitetan!

Zubarku pamti još, a tebe zaboravioOnda nisam sigurno.Ljut sam jer me se ne sećaš od početka.
![]()

Nije njemu sve verovati.Koliko to vas (Tamburiksa) ima? Pa ti se ničeg ne sjećaš.![]()
Čim tražiš dnk znači bilo je fizičkog kontakta!Ja sam tražio dnk testiranje

Cestitam!Hvala na čestitkama, nešto me zeza citiranje, ali vam u svakom slučaju uždravljam na bogougodan način, kako se od mene i očekuje
https://i.postimg.cc/T3Rrndxm/1000052642.jpg
Što se tiče morala, morala samU Žardinjerin moral se ne sumnja!![]()
Svi ste zaboravili na malenu Herdonej koju ima sa Žardinjerom![]()
I prvi je on mene muvao.![]()
Ja sam tražio dnk testiranje
RS i da hoće ne može da zaboravi, trčkara mu po dvorištuSvi ste zaboravili na malenu Herdonej koju ima sa Žardinjerom![]()

Može ti valjat'Ja sam tražio dnk testiranje

Pošteno.Zubarku pamti još, a tebe zaboravio![]()
Lažno sterilanČovek mi promiskuitetan!