Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.825
I onda kaže: ma ok, mogu i ja sa tobomKad ti zvoni na vrata ti obuci jaknu i reci kao hitno moraš da izađeš
Loš plan, smišljaj dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda kaže: ma ok, mogu i ja sa tobomKad ti zvoni na vrata ti obuci jaknu i reci kao hitno moraš da izađeš
Nema meni pomoćiKo te dira Minka i kako da pomognemo?
Pa neće ako sedneš u kola i odeš napraviš krugI onda kaže: ma ok, mogu i ja sa tobom
Loš plan, smišljaj dalje.
Nadajmo se da sam zvučala baš očajno sa onim ako hoćeš dođiPa neće ako sedneš u kola i odeš napraviš krug

Ma kažeš mu samo: "You know nothing, Jon Snow!"Nadam se da se onaj moj NEĆE prepoznti
![]()

Uzmi jednu toplu čokoladu i u naše ime!Bozicni sajam u parku.
Nista posebno, ali nam je bio blizu za pice sa prijateljima. Nedostaje sneg.
Kao neko dete sam uzela toplu cokoladu sa šlagom i pojela cimet-vafl na stapiću.
Pogledajte prilog 1818240
Pogledajte prilog 1818243
Pogledajte prilog 1818246
Ehej, Mark, pa gdje si nam ti? Ne ide baš posao s tim ljubavnim savjetima?

Slažem se, mačka i po.Nožice
Baš si nam šlatka, k'o curica
Živjela
Pridružila bih se ali nemam, popilo se sve![]()
![]()
Zaključaj vrata 3x, pravi se mrtva![]()
Pazi ovo dvoje, koja gostoljubivost, ili da bolje kažem, koje iskustvo.Kad ti zvoni na vrata ti obuci jaknu i reci kao hitno moraš da izađeš

Je l' ovo znači da Pepu i mene ne smiješ da pitaš ?Ne ide, baš zato moram preći u ofanzivu pa pitati ljude redom imaju li neke ljubavne probleme
Baš tako![]()

Ma kažeš mu samo: "You know nothing, Jon Snow!"![]()
To je bilo u prošlosti, ti si mu u sadašnjostiFrizerka, zubarka, deder meni one višnje da je prigrlim, taman imam pola flaše!![]()
![]()

Ne djeluje mi poznato. Volim Jack Blacka.
Takoe, znači da ne krećem sa višnjom?To je bilo u prošlosti, ti si mu u sadašnjosti![]()

Osladila ti se višnja vidimTakoe, znači da ne krećem sa višnjom?
Koliko beše mi trajemo?![]()

Herojka pamtim od prvih meseci. Razmenjivali valjda ovaj smajliAli mora da ti Herojko tad nije zapao za oko![]()
iz poruke u poruku.