Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti treba?Reci mu da nije pametan![]()
Jedino možda ovo sa toplom vodom, ali ne vjerujem.![]()
Al ga zato kucam ko dva zmaja. Sa ispravkama. Jes' mi ona Minka uterala strah u kosti. Sa zvezdicama. Kontrola 3x pre slanja. Kolki post...Ma razbij grlo boce i procijedi, ako ičega ovdje imamo, imamo cjediljki za čajReci mu da nije pametan![]()
Jedino možda ovo sa toplom vodom, ali ne vjerujem.![]()
:fotkatvojemikrotalasne:Pa nisi kad si beba!![]()
Pa rano je.. pijuckamo

Meni se čini da je dovoljno rukom malo jače odvrnuti da pukne to nešto što drži čep za bocu.
Probaj uzeti nešto što će stvarati otpor, krpu ili takvo što, možda ti ruke klize.

Jedam ti rekla da će da zafali!Planovi su ptišli u 3pm pošto ja nemam više ove tekućine.Tj. Još jednu čašicu, 2 max.
Al ga zato kucam ko dva zmaja. Sa ispravkama. Jes' mi ona Minka uterala strah u kosti. Sa zvezdicama. Kontrola 3x pre slanja. Kolki post...

Planovi su ptišli u 3pm pošto ja nemam više ove tekućine.Tj. Još jednu čašicu, 2 max.
Al ga zato kucam ko dva zmaja. Sa ispravkama. Jes' mi ona Minka uterala strah u kosti. Sa zvezdicama. Kontrola 3x pre slanja. Kolki post...

Ma razbij grlo boce i procijedi, ako ičega ovdje imamo, imamo cjediljki za čaj![]()

5, ba. 7 možda. 8 max.Od 1 do 10 koliko ze uhvatilo?
Koliko Lo?
Ko još pije?
Ma razbij grlo boce i procijedi, ako ičega ovdje imamo, imamo cjediljki za čaj![]()
Kad me nisi sačuvao kao Obni!:fotkatvojemikrotalasne:
Imaš kakvog alata doma?ali ne moguu, slabe mi rukice![]()
Eto za šta treba imati suđenika![]()

Ja ne znam, šta misliš?5, ba. 7 možda. 8 max.
Obli!Kad me nisi sačuvao kao Obni!
Probaj vlažnomOtvoriti flašu![]()
Džabe teretanaali ne moguu, slabe mi rukice![]()
Eto za šta treba imati suđenika![]()

Daj jel imaš rakije neke sutra za goste namenjene posluži se!E, ali **** mi se za domaća pića. Ova iz marketa su zakon. To klizi, ne gori, deluje, odmara um... koliko košta ne pitam.***** psihoterapeuta
![]()