Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.020
Spavao si samo sat vremena?!Sađo mi neko zlo priželjkuješ...![]()
Potrbuške?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spavao si samo sat vremena?!Sađo mi neko zlo priželjkuješ...![]()

Pa to me najviše razdražiIsta si moja tetka. Ko o čemu ona o puteru iz Njemačke.![]()
jer osnovna namirnica, a suvog blaga košta na Balkanu.Samo 330 str u novoj kafani!ala ste se preselili i upisali na max a mene nema nema ljubav da vam dam jaa![]()

Ne mogu preko dana. Sledeći pokušaj večeras.Spavao si samo sat vremena?!
Potrbuške?![]()
Večeras je žurka, nema spavanja!Ne mogu preko dana. Sledeći pokušaj večeras.![]()

Šta pereš to?![]()

Pa ebemu brine nas cijena putera kao da ga jedemo 20 kila mjesečeno, meni dosta 2 x 250 grama mjesečno, oko sebi da iskopam ako nemam 15 maraka za to. Mene brinu cijene lijekova, operacija, cijene energetskih muda za grijanje jer mi je pravo glupo šepuriti se gologuza po stanu dok se mnogi smrzavaju. Čak i Švabe, možda više nego našiPa to me najviše razdražijer osnovna namirnica, a suvog blaga košta na Balkanu.

Kako je bilo jučer?Ribam pod
Treba sve da bude cakim-pakum za kasnije
![]()
![]()
![]()
Uspavale te Lo i jaNe mogu preko dana. Sledeći pokušaj večeras.![]()

Ti kuvaš samo za Herojka i sebe. Meni se danas uvališe na ručak 5 osoba sa 5 različitih željaNišta me ne pitaj, moja Slavice.
Bar ručak svršila sinoć za 25 dana!![]()
Opet se ne razumemo.Uspavale te Lo i ja
Hoćeš opet?![]()
Kako je bilo jučer?
Dobar dan svima!

šta ćeš kuvati i peći?Ti kuvaš samo za Herojka i sebe. Meni se danas uvališe na ručak 5 osoba sa 5 različitih želja![]()

To će trebati posle žurke.Ribam pod
Treba sve da bude cakim-pakum za kasnije
![]()
![]()
![]()

Sitni ćevap (slično gulašu), begova (bez bamije) pohovane teleće šnicle, pire krompir i za sebe kupus! Slatki! Herojko ne ljubomoriši za kupusšta ćeš kuvati i peći?
I moja Rosita nije stala od jutrosSamo peri veš moja Slavice!
Pogledajte prilog 1817551
Al' sam se napralaaaalalalala, baš sam se napralaaaalalalalla!![]()
Čemu čuđenjeOpet se ne razumemo.![]()
Trudim se.Čemu čuđenjerazumiješ nas rijetko!