Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.952
Ove ne bih preživelaDobro je, nisam lupio.Dakle, sve već znaš.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove ne bih preživelaDobro je, nisam lupio.Dakle, sve već znaš.
![]()
I ja sam gotov, ali boriću se još!Oči gotove poslaću slučajno sliku koja nije za javnost, naopako!
Već mi se dupliraju slike
![]()
Tako je bilo i na Aleksandri, uvijek više pregleda nego onih koji su učesniciObrisao video sa sajta na koji sam aploudovao, e, prc, eto vam
Btw, ona maca koja skače imala skoro sto pregleda, a stajala ovde desetak minuta. Nas četvoro ovde pišemo, kad ono njih 90 špijunira, malo jezivo![]()

Isto kao na aleksandri.Obrisao video sa sajta na koji sam aploudovao, e, prc, eto vam
Btw, ona maca koja skače imala skoro sto pregleda, a stajala ovde desetak minuta. Nas četvoro ovde pišemo, kad ono njih 90 špijunira, malo jezivo![]()
Oči gotove poslaću slučajno sliku koja nije za javnost, naopako!
Već mi se dupliraju slike
![]()
Svi odlaziteI ja sam gotov, ali boriću se još!
Laku noć![]()

Jedino ako neko nije gledao skok 90 puta, što ja svakako jesam, ali ne ovde onlajnTako je bilo i na Aleksandri, uvijek više pregleda nego onih koji su učesnici
Sve voajeri![]()
Sad gledam od kad do kad je to.Znači aprilski si bik, a ne majski![]()

Vrti ki se a čak nisam tu
Sad izgledaju gore nego prošli put.
Ti baš želiš forumašiceAko ima neka voajerka, javi se u pepi
![]()

Samo si ti više pijanSad izgledaju gore nego prošli put.![]()
Jao, daaj

Kažem ja, bilo bi poguban padVrti ki se a čak nisam tu![]()
Ili manjeSamo si ti više pijan![]()
A ovo je pogled do prizemlja, a još toliko ima do podrumaSad izgledaju gore nego prošli put.![]()
Nisam ni kapi probao od onog dana.Samo si ti više pijan![]()
To je bilo fazon prekjuče, napisao si kao da je bilo pre 25 godinaNisam ni kapi probao od onog dana.![]()
Inače ne volim te spiralne stepenice, sve mislim da ću da se zabrojim i da me vode u ambisKažem ja, bilo bi poguban pad
Ja za gelender i ovaj kanap, kao penzionerka jer ako noge izlete sastavi mi se familija i moraji plaćaju repatrijaciju!![]()

Voli nas!Ti baš želiš forumašice![]()
Sve si lepo objasnila, ne plašim se paukova, zmija, mraka, manijaka, ali ovih stepenica daInače ne volim te spiralne stepenice, sve mislim da ću da se zabrojim i da me vode u ambis
A čak nemam ni čest susret s njima
Pazi see!![]()