Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.020
Dobra stvar kad ti mnogo dosadno i hoćeš da sprdaš narodJoj, tačno bih instalirala Tinder da vidim šta ima tamo![]()
Ali ja se smorila za 2 dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra stvar kad ti mnogo dosadno i hoćeš da sprdaš narodJoj, tačno bih instalirala Tinder da vidim šta ima tamo![]()
tamo ima buregdzinica....ima park.....stadion...mnogo lepi zena....i jos svasta ima.....Joj, tačno bih instalirala Tinder da vidim šta ima tamo![]()
Namaži sa bekom kremom konjskim ili alpskomNičim izazvan boli, stvara mi nervozu
Ne želim da za vikend imam neki problem zdravstveni a u ponedjeljak da budem zdrava!
Nevolje.Joj, tačno bih instalirala Tinder da vidim šta ima tamo![]()

Sad ću pitati chat gpt!Ne treba ti to, već spavaj na leđima sa jastukom i namaži nekim gelom vrat. Ono spavanje na stomaku ti uništava vrat. Rođaka ima problema sa tim.

Pa valja bar nešto, neku senzaciju osetiti.Pijesak žulja uvijek, jedino ovako kad se pije ne osjeti se![]()

Ebga, nisam bila prisutna na časovimaBisere sa Tindera?Bili su neki probrani na aleksandri, na onoj dejting ili kako već temi.
![]()

E ne mogu lijevo desno a i kad pomjeram ramena jako boli desnoNamaži sa bekom kremom konjskim ili alpskom
Imaš i one vežbe levo, desno, gore, dole, okretanje glave u smeru kazaljje na satu i suoritno.
Takođe možeš da skežeš ramenima.
Kod tog sleganja zadrži 5sekundi i onda opustivramena

Nemoj nas sutra ispaliti!Kontam da je čika Obli onu noć morao baš da se raznese da bi fulao slova onako, ja sve pogađam!![]()
Ja sam ga imala baš davno, ne znam da li bih probala sadDobra stvar kad ti mnogo dosadno i hoćeš da sprdaš narod
Ali ja se smorila za 2 dana![]()

Jesi popila pola flaše vodke?Kontam da je čika Obli onu noć morao baš da se raznese da bi fulao slova onako, ja sve pogađam!![]()
Neću, vježbamNemoj nas sutra ispaliti!

Nemoj spavati na stomaku, to je trauma za vrat.Sad ću pitati chat gpt!
Šta me plašiš![]()
Blamiramo se i trezni, de-deJesi popila pola flaše vodke?Mada me više ubila ona 4 različita crna piva kad sam se sam blamirao.
![]()
Nevolja nevolju privlačiNevolje.![]()

Ozbiljan sam. Već sam ti govorio šta su meni govorili fizijatri. Samo ne na stomaku. Nije lako, jer se i ja ponekad probudim tako, ali počni da menjaš.Sad ću pitati chat gpt!
Šta me plašiš![]()
Ne, pijem ovu blEdunjavu sangriju koja je kao sokić pa nemam osjećaj da pijemJesi popila pola flaše vodke?Mada me više ubila ona 4 različita crna piva kad sam se sam blamirao.
![]()

Tu je Minka da izvuče iz naftalina.Ebga, nisam bila prisutna na časovima![]()
*jeTu se Minka da izvuče iz naftalina.![]()
Isti smo isti igračiNevolja nevolju privlači![]()

je*Tu se Minka da izvuče iz naftalina.![]()