Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 17.088
Sram im ušao i nikako da izađe!Jeste. Toeto. A ovi odma' pomislili da je nešto seksualne prirode![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram im ušao i nikako da izađe!Jeste. Toeto. A ovi odma' pomislili da je nešto seksualne prirode![]()

I ju, Lo
Misleh ti fina cura
Bas sam iznenadjena.Je l' moguće da mi žene imamo perverzniji mozak i asocijacije od mužjaka...![]()
U spojler, molim!Objasni nam recept!
ImamoJe l' moguće da mi žene imamo perverzniji mozak i asocijacije od mužjaka...![]()
Ne kleveći me, vidiš da sam fina reče Roki!

E, a kad me pitao 'oćeš da ti napravim zlatno mleko, ja se obradovala. Reko, neka perverzija.Sram im ušao i nikako da izađe!![]()

A kad je bilo drugačije?Je l' moguće da mi žene imamo perverzniji mozak i asocijacije od mužjaka...![]()
VolEm što je tako

Viš da su svi pjani.Jeste. Toeto. A ovi odma' pomislili da je nešto seksualne prirode![]()
Nemate....VolEm što je tako
Ali i ne volEm kad moram da im crtam, prođe te taj trenutak hotovanja i platonskog seksa ako treba da objašnjavaš.![]()
Ja bih mu rekla sad ti sam popij to svoje mleko!E, a kad me pitao 'oćeš da ti napravim zlatno mleko, ja se obradovala. Reko, neka perverzija.
Kad ono mleko sa kurkumom, medom i đumbirom.
Mislim se idi u q ti i tvoje mleko i kurkuma i cimet i sve ti ebem![]()
evo vidi....nemate....
Bitno da nismo pod stolomViš da su svi pjani.
Ja još uvek na stolu....

Ja bih mu rekla sad ti sam popij to svoje mleko!
![]()
A kad popiješ, meni onda daj tvoj kurkuru!
Gde nemaju kad nekoliko puta napišem slava, slava i one opet vide neke Dugine poljupce i menstruacije i druge vrste ribica...Nemate....
Mi se i bolje zezamo, jedne prilike idemo čoporativno nas 9 službeno u Budimpeštu. I sad par dana prije planovi šta ćemo raditi u slobodno vrijeme, zezamo se uz kafu. Kaže kolega drugom kolegi:VolEm što je tako
Ali i ne volEm kad moram da im crtam, prođe te taj trenutak hotovanja i platonskog seksa ako treba da objašnjavaš.![]()
Jutro jeeeee, jutro jeeeevo vidi....nemate....
JUTRO
Jutrom se misli gomilaju u stogove
Prizovem male sumske bogove
I sve drugacije oblicje poprimi….
Vracaju se rijeci u vrat izgovorene
Rijeci vlazne i tako vazne
I one putanje po krevetu stroge
Kad mi na ledjima zavezes noge
Zamirisu boje….kosa ti se raspe
Daruju se obline, rijeci van svjesnosti
Dok gore sa visine
Bijela Luna salje svoj odsjaj na nas