Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.197
Suviše obimno gradivo za ovaj kurs.Navodim na razmišljanje, ima milion tumačenja i svako je primenljivo.![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suviše obimno gradivo za ovaj kurs.Navodim na razmišljanje, ima milion tumačenja i svako je primenljivo.![]()
![]()
Danas vršimo pripreme za sutra hahahahahajaJeste vi to počeli danas sutrašnju pijanku?![]()
Ne znam ja smijem li ja to gledati......nesto se u meni poremetilo...Perooooooo
Ma nije, mada će te drugi dio oduševiti (amanet) nego nešto me vrat počeo da boli![]()
Ne znam ali smisliću krivca za moju bol. Ako ništa ne skontam, svalićemo na Oblija, on je vazda krivPa kako zašto?![]()

Ja sam danas samo udisao isparenja domaće šljivovice iz usta brojnih sagovornika.Jeste vi to počeli danas sutrašnju pijanku?![]()
Ma smiješ i moraš, to nije "zaoprave"Ne znam ja smijem li ja to gledati......nesto se u meni poremetilo...
u subotu sam gledao danski film Bastarden....i kao zena....suze....
nekad sam ja bio musko....

Dino Dvornik je kriv...Ne znam ali smisliću krivca za moju bol. Ako ništa ne skontam, svalićemo na Oblija, on je vazda kriv
A baš me boli![]()
Zavisi u kom timu igras!Ne treba![]()
Kupi manji daljinski.Perooooooo
Ma nije, mada će te drugi dio oduševiti (amanet) nego nešto me vrat počeo da boli![]()
Jeste vi to počeli danas sutrašnju pijanku?![]()

Ne znam ali smisliću krivca za moju bol. Ako ništa ne skontam, svalićemo na Oblija, on je vazda kriv
A baš me boli![]()

Ukočila se gde ne treba!Ne znam ali smisliću krivca za moju bol. Ako ništa ne skontam, svalićemo na Oblija, on je vazda kriv
A baš me boli![]()

nisam ja siguran da to nije zaoprave.....Ma smiješ i moraš, to nije "zaoprave"to je film!
A pusti mene, ja sam plačipička, ja plačem i zbog crtića.
Znaš kako je mene baka tješila kad sam plakala zbog crtanog?
"Sine Minka, ne plači, to nije pravi Duško Dugouško, to je kaskader"![]()
Mislim da je posao kriv, u jednom položaju sam bila neobičo dugo, kucala, kucala, kucala. Nisam ja rođena za rad duži od 30 minuta u komaduKupi manji daljinski.![]()
*bosanskuNe bi ti to mogao razumjeti, nemaš Bosansku dušu
Testament
Oš pjesmu iz filma?![]()
Ide Minka kod slijepog na masažuUkočila se gde ne treba!
Loše spavala, promaja ubila?
Sad ti treba neki da te provuče kroz ruke i otkoči.![]()
Ako ne preslušaš cijelu nek te zaboli vrat!*bosansku
Jednom i ja doživeh da tebe uhvatim u raskoraku.
Daj.
Pa celu da ti je prepipa!Ide Minka kod slijepog na masažu![]()
Uh.Išla u kino i mislim da sam bolesna, teško![]()
Može i jeger, pozajmiće ti @Heroj.Ulice
I ostane bez ruku čim je zaboli.Ukočila se gde ne treba!
Loše spavala, promaja ubila?
Sad ti treba neki da te provuče kroz ruke i otkoči.![]()
U pravu si, ali krenula sam napisati da nisi Bosanac i prebacih se na dušu*bosansku
Jednom i ja doživeh da tebe uhvatim u raskoraku.
Daj.
Retko ko ovde jeste.Mislim da je posao kriv, u jednom položaju sam bila neobičo dugo, kucala, kucala, kucala. Nisam ja rođena za rad duži od 30 minuta u komadu![]()