Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.804
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čestice?Što volem kad zalegnem ovako kod otvorenog prozora a bije hladan vazduh, rezi onako fino![]()
Pa idem sutraZnači pridružuješ se pijanci ili ti se ne ide u bioskop?![]()
![]()
Eh da sam jednom, dva puta su me zbog tate izbacili na isti način iz škole![]()
Uhvatiće ih valjda prečistač vazduha. Ne mogu ja da spavam ako nije prozor otvorenA čestice?![]()
Znam ali nije bilo okej da kaže, kad su ga pozvali u školu, direktorici škole, pedagogu i psihologu da su glupače veće i od učiteljice jer nisu prepoznale koliko sam zapravo pametna i kako sam sjajno uradila test
Hoću tvog tatu.Moj me jednom pratio iz škole kad sam se žalio da su me stariji klinci mlatili i rekao mi posle nešto tipa "ideš sporo, čekaš ih". Posle sam krenuo da se bijem sa svima.
![]()
Pa ne uključuješ mudo ako je prozor otvorenUhvatiće ih valjda prečistač vazduha. Ne mogu ja da spavam ako nije prozor otvoren

Piješ onu miks rakiju?Pa idem sutra![]()
Pa kad i moja kafa, nakon 20:00Kad nam kreće žurka? U koliko sati da se pojavimo svi?![]()
Radi non stop, ne isključujem gaPa ne uključuješ mudo ako je prozor otvoren![]()
Ma mogu kupiti neko mudo ako odlučim da pijemPiješ onu miks rakiju?![]()

Bez menepojavimo svi?
Utvrdićemo do tad.Kad nam kreće žurka? U koliko sati da se pojavimo svi?![]()
Ona jeste, a ja još ne.
Pijem kamilicu![]()

Staviš ga na prozor da udahne punim plućima.Radi non stop, ne isključujem ga
Nestalo tople vode?
Banjala se, mackala se, trljala, sušila kosu, sad zamenila posteljinu, pa krevet.Evoooo jeeee
I kad si svršila došla si namaaaa opet, ne možeš bez nasBanjala se, mackala se, trljala, sušila kosu, sad zamenila posteljinu, pa krevet.
Žilavo ovo čeljade.

Ne znam, to vi znate, ja sam gospodin čovekKoju maloletnicu crni Herojko?!![]()