Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.340
Ne znam sadašnju himnu, ali još pamtim Hej Sloveni. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam moralaOvdje ste izgleda svi talentovani pa ste išli u hor, samo mene nisu ni primili![]()
Moj sa parkinganedjeljno prijepodne, lijep oktobarski dan. Parking pokriven kamerama, svaka ulica pored pokrivena kamerama, korona, nazovem policiju, došli, malo šnjuhali po parkingu i rekli mi da idem u stanicu dati izjavu, otišla nisu mi dali ni da uđem, pa korona je, sišao neki šmokljo, rukom napisao izjavu i rekao bićemo u kontaktu. Jesam poštom dobila uredno otkucano sve par sedmica poslije. Evo još čekam da mi se jave, od 2020
doduše rekao je: ma oni su to ukrali jer im treba za neko "djelo". Sutra ti malo oko grada pregledaj, livade i to, obično tu odbace auto koje im više ne treba. I tražili smo, sve u krugu 30 km oko grada, nema pa nema. Plakala 7 dana, osmi sazvala donatorsku konferenciju na skajpu sa familijom iz dijaspore i kupila drugo
Što je najgore u autu mi bili dokumenti, lična, vlasnička, saobraćajna, vozačka. Ne pitaj kako, ne ostavljam to inače, specifična situacija bila. E par dana poslije me na kućni nazvala ženska, došla na posao i ispred ulaza u firmu našla vozačku i ličnu. Nikad drugo ništa.
I to je bolje od "idemo još samo jednom svi, bez Serpenti"!Ovdje ste izgleda svi talentovani pa ste išli u hor, samo mene nisu ni primili![]()
Crnu, pošto je u pitanju Brother Hero
Policija vam nije zapadna, nego kao i naša. Nesposobni da boli.Moj sa parkinganedjeljno prijepodne, lijep oktobarski dan. Parking pokriven kamerama, svaka ulica pored pokrivena kamerama, korona, nazovem policiju, došli, malo šnjuhali po parkingu i rekli mi da idem u stanicu dati izjavu, otišla nisu mi dali ni da uđem, pa korona je, sišao neki šmokljo, rukom napisao izjavu i rekao bićemo u kontaktu. Jesam poštom dobila uredno otkucano sve par sedmica poslije. Evo još čekam da mi se jave, od 2020
doduše rekao je: ma oni su to ukrali jer im treba za neko "djelo". Sutra ti malo oko grada pregledaj, livade i to, obično tu odbace auto koje im više ne treba. I tražili smo, sve u krugu 30 km oko grada, nema pa nema. Plakala 7 dana, osmi sazvala donatorsku konferenciju na skajpu sa familijom iz dijaspore i kupila drugo
Što je najgore u autu mi bili dokumenti, lična, vlasnička, saobraćajna, vozačka. Ne pitaj kako, ne ostavljam to inače, specifična situacija bila. E par dana poslije me na kućni nazvala ženska, došla na posao i ispred ulaza u firmu našla vozačku i ličnu. Nikad drugo ništa.
Ja ne znam nijednu, jedino što znam napamet i volim pjevati je Hriste Bože, to nam bila himna na igriciNe znam sadašnju himnu, ali još pamtim Hej Sloveni.![]()

Mrzim što to moram reći i to imalaPolicija vam nije zapadna, nego kao i naša. Nesposobni da boli.Kažu da je najbolje rešenje za krađe,pored svih bezbednosnih sistema, ugrađeni skriveni prekidač u kabini koji mora da se pritisne da bi mogao auto da se startuje.

Pošto mi deluje da si ovo prebolela, sačuvaću ovaj post.Mrzim što to moram reći i to imalaali nisam bila pritisnula, pa parking ebote
![]()
Pa šta ću, ebo auto, nek je živa glava (i familija)Pošto mi deluje da si ovo prebolela, sačuvaću ovaj post.![]()
Jel tako kod vas samo u Sarajevu ili šire, sa tim sačekušama na putevima i sl.? Krađe na parkingu da ne pitam, pošto kradu i ovde masovno.Mrzim što to moram reći i to imalaali nisam bila pritisnula, pa parking ebote
![]()
Jel i tada imala ona provera u policiji za prvu registraciju i zabrana valjda otuđenja 2 meseca? Ne mogu da se setim. Ako jeste - onda katastrofa.Moj kolega kupio pre 10 i više godina Audi 100.
Vozio ga po Srbiji, išao na more u CG, Makedoniju, Hrvatsku, Mađarsku, Rumuniju i sl
Pre 3 meseca ode u Rumuniju, uđe u Rumuniju sve bez problema, završi šta je imao krene da se vraća u Srbiju na istoj granici ga odvoje sa strane i oduzmu mu kola.
Auto ukraden u Nemačkoj 1996 godine
Pa sad je situacija mnogo bolja, manje je krađa auta. Mislim da je kod nas najgore biloJel tako kod vas samo u Sarajevu ili šire, sa tim sačekušama na putevima i sl.? Krađe na parkingu da ne pitam, pošto kradu i ovde masovno.
Sarajlije su sami po sebi lopovi. Nemam pojma. On je taj auto registrovao uredno preko 10 godina koliko je kod njega. Nikad nije imao problema.Jel i tada imala ona provera u policiji za prvu registraciju i zabrana valjda otuđenja 2 meseca? Ne mogu da se setim. Ako jeste - onda katastrofa.![]()
Stavljajte u auto airtag kao u koferePolicija vam nije zapadna, nego kao i naša. Nesposobni da boli.Kažu da je najbolje rešenje za krađe,pored svih bezbednosnih sistema, ugrađeni skriveni prekidač u kabini koji mora da se pritisne da bi mogao auto da se startuje.
Svi i malo veći gradovi su takvi. U malim se možda i sazna i može da mu presudi vlasnik.Pa sad je situacija mnogo bolja, manje je krađa auta. Mislim da je kod nas najgore biloSarajlije su sami po sebi lopovi.
![]()
Moj tata služio JNA u Srbiji. Nekom glavonji se pokvarila brava na vratima nije mogao da uđe u svoj kabinet, pokušavao na sve načine-jok, blokiralo! I drekne se na okupljene vojnike: gde je onaj Sarajlija bre! Dovedite ga! I dovedu mog oca. On uplašen stao pred to pukovničko mudo a ovaj: ajde, Sarajlija, obij vrata da uđem! Pa ne znam ja to.. Kako bre? Ček, odakle si ti? Pa iz Sarajeva..Pa kako ne umeš da obiješ vrata, sunce ti, tamo su svi rođenjem lopovi! A moj tata bio štreber, tek završio faksSvi i malo veći gradovi su takvi. U malim se možda i sazna i može da mu presudi vlasnik.![]()

I to im bio pukovnik...Moj tata služio JNA u Srbiji. Nekom glavonji se pokvarila brava na vratima nije mogao da uđe u svoj kabinet, pokušavao na sve načine-jok, blokiralo! I drekne se na okupljene vojnike: gde je onaj Sarajlija bre! Dovedite ga! I dovedu mog oca. On uplašen stao pred to pukovničko mudo a ovaj: ajde, Sarajlija, obij vrata da uđem! Pa ne znam ja to.. Kako bre? Ček, odakle si ti? Pa iz Sarajeva..Pa kako ne umeš da obiješ vrata, sunce ti, tamo su svi rođenjem lopovi! A moj tata bio štreber, tek završio faks![]()
Bukvalno istog mišljenja sam i ja.I to im bio pukovnik...Ne znam, nisam čuo za to. Meni su sve te predrasude i sl. smešne.
Kao ono što si pričala da ovi iz Zadra misle za Bibinje, ili kao što po Srbiji misle za Hrvate (bar ovi zadojeni tv-om). Teško mi da poverujem u bilo šta dok ne osetim lično.
![]()
Pij čaj.Nemam mandarina![]()