Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.806
Znači, fuj!pa da, ko iz tito i ja, rasčerečili ga na novinama
ali bilo smo sami u kupeJu pa smo masne prste brisali o sedišta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, fuj!pa da, ko iz tito i ja, rasčerečili ga na novinama
ali bilo smo sami u kupeJu pa smo masne prste brisali o sedišta
Ali tako je STVARNO biloZnači, fuj!
To mi se samo jednom desilo kad sam išla sa tatom na Zlatibor, to smaranje drugih putnika svojom životom pričom.I meni to ide malo na živce, krenu da te smaraju
Čuveni fenomen ispovedanja celog života nepoznatim osobama u vozu
Ali bila su lepa spavaća kola, samo za dvoje
Moja tetka je isla kod Rusa sa kojima se skolski dopisivala. Tj moja mama joj pisala, nalazila poklone i mlatila je kad nece da pise. Ne znam detalje o putovanju. Znam da su joj za nazad u sendvic spremili krastavac sa korom pa se zapanjila, sad je to i ovde cesto. I da je imala milon suvemira sa Miskom. Posle su Rusi dolazili kod nje, a cak smo slali pomoc kada su oni imali krizu ko mi devedesetih. Nemam blage sta je do sad bilo sa tim drugaricama i njihovim.porodicama.Nekad se u Rusiju islo vozom - pricao mi je covjek koji je radio po Rusiji da se od BG do Moskve putovalo 2-3 dana. I kad se krene ponesu se papuce, pidzama, raskomoti se, ponese se dovoljno hrane...
Hahahaaa! Odbrani ti tatu!To mi se samo jednom desilo kad sam išla sa tatom na Zlatibor, to smaranje drugih putnika svojom životom pričom.
Neka ženska počela neku svoju životnu priču i vidim kreće tati da se nabacuje, a nije mi se svidela, nimalo, slušam je skoro dva sata kako glumi ludilo, pokiša kod tate, on je kao pogledava ali ne reaguje, nudi ona meni bombone, ja neću, razmišljam šta da radim, uzimam sok na slamčicu, od borovnice, pijuckam ga, ustajem kad je voz stao, gledam kroz prozor, voz naglo kreće, ja padam sa sve sokom, i sok padne pravo u njeno krilo.
Izletela je iz kupea vrlo brzo, vratila se tek kad smo mi trebali da izađemo iz voza sa povećom flekom na suknji.
Imala sam tad 8 ili 9godina.
Este se okupali u Rakovici?mada najjači doživljaj iz voza kad smo kum i ja išli za bar
uzeli spavaća kola, naravno malo rakija tamo vamo i legli da spavamo
budimo se tipa oko 05h ujutru, rekoh već stigli ono mi tipa u rakovici još, neki zastoj bio, valjda cigani pokrali signalizaciju šta li
nisu vozovi išli celu noć
Mozda je spijun majstor prika. Visestruki. Mata Kvari.Sad je meni jasno što ti sve nas ispituješ, analiziraš nam postove u citatima. Sakupljaš informacije i onda zablistaš pameću!Ti si naš chat gpt!
cEste se okupali u Rakovici?
To je prva gej pesma.
Eto... završavo neke poslove... kako si ti?Gdje si Dejooo, srce!
Jesul i boju za signalizaciju da okrece zidove ko Del Boj?mada najjači doživljaj iz voza kad smo kum i ja išli za bar
uzeli spavaća kola, naravno malo rakija tamo vamo i legli da spavamo
budimo se tipa oko 05h ujutru, rekoh već stigli ono mi tipa u rakovici još, neki zastoj bio, valjda cigani pokrali signalizaciju šta li
nisu vozovi išli celu noć
Shok sok.trebala si ga istučeš sokom po glavi kao ja kasirku u lidu u snu
Dobra skrozEto... završavo neke poslove... kako si ti?

Nije mi se svidela, a htela sam raspust da budem sa tatom.Hahahaaa! Odbrani ti tatu!
Pa to jeste ali kad krene da zadiže košulju da pokaže rez od operacije... to mi se gadiloKuvana jaja i piletinu nude... to i ja dobro podnosim.![]()
Iz autobusaLo u trenutku kad Srboljub ispada

Znači da nikome ne pokazujem rez od operacije slijepog crijevaPa to jeste ali kad krene da zadiže košulju da pokaže rez od operacije... to mi se gadilo
Pripremi pile.Znači da nikome ne pokazujem rez od operacije slijepog crijeva
Maleni je i baš je sladak!
A ti jajaPripremi pile.![]()

Barem ne dok jedeZnači da nikome ne pokazujem rez od operacije slijepog crijeva
Maleni je i baš je sladak!