kupujem otvarač na temi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To ti je užas moja Slavice, ne pitaj kako znam.Tanak a dugačak![]()
![]()

Da ih sve svojim redom i riješiš. Možeš ti to.Rastrčano. Neke obaveze se nagomilale
Jel si nam videla nove smajlije?![]()

Ovaj je posebanDa ih sve svojim redom i riješiš. Možeš ti to.
Sad gledam.. Kako su slatki, pogotovo ovaj.
I ovi su predobri..![]()
![]()

Taj je blag, ovaj djeluje učinkovitije. Ima i s mašnicama.Ovaj je poseban![]()
Sjetih se Sretena Cice Sreckovica u Dnevnjaku kada kaze, ja bih pivo prsljenom da nemam ruke i noge.
Mislila sam neki dan da pitam za tebe, Amelice!Za tebe i @Shadow_woman dušu dalo.
Neka je sa srećom nova kafana, gazdarice!
Pogledajte prilog 1816391
I lijep pozdrav svima!![]()
@Pepeljuginazlapolusestra, a ti i dalje po otvaračima.
Hoće biti toliko boca pića koja budeš otvarala?
Vidim te po kafićima (ili kućama) kako drugima nudiš otvoriti kako bi ih sve isprobala.![]()

Znaš da na Aliju imaju otvarači-privesci gde možeš da naručiš šta će da ti ugravira/napiše na njemu?ali to bi značilo da moram piti prije subote
Možda bih mogla i roze gin tonik, on je u tako nekoj flašici čini mi se![]()

Kako si mi ti, legendo?Mislila sam neki dan da pitam za tebe, Amelice!

Znaš da na Aliju imaju otvarači-privesci gde možeš da naručiš šta će da ti ugravira/napiše na njemu?Mada sam video samo one alkoholičarske, obične, a ne takve.
![]()
viđala sam opcije da se na neseserima može pisati

Znaš ono kad konobar donese pa mora otvoriti pred tobom.Na proljeće ću naplaćivati otvaranje po parku.![]()
Kako si spavala moja Slavice, oš da ti metnem?Nenaspavana, sada i istučena, niko da pita kako si, moja Slavice, spavala, daj dupli da ti damo!![]()
Znaš ono kad konobar donese pa mora otvoriti pred tobom.
Zamišljam tebe kako uletiš i samouvjereno kažeš: "Evo, ja ću!"
Ima da ti s vremenom plaćaju za to.![]()

Secam se kako si nas pitomo docekala i kako si coka.Kako si mi ti, legendo?![]()