Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.184
Neka što će Herojko da negoduje ujutru, nego što bi na Pepinoj temi trebalo da se ponašamo![]()
Sreća pa sam otišla spavati, bar nisam bila prisutna u trenutku vašeg posrnuća

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka što će Herojko da negoduje ujutru, nego što bi na Pepinoj temi trebalo da se ponašamo![]()

Ja ću biti nadzorni organ.Još zamisli sad kad ostane par dana bez nadzora![]()

Pre bi se reklo da svi mi glumimo u " cocoon movie" .Više let iznad kukavičijeg gnezda
Da sam bar bakanalisala, što reče,@Serpenti bar baterije da smo istrošile ne bi mi bilo žao.![]()

SpavačkiJa ću biti nadzorni organ.![]()

Nenaspavana, sada i istučena, niko da pita kako si, moja Slavice, spavala, daj dupli da ti damo!

Kupi mi da se obradujem!

Sreća pa sam otišla spavati, bar nisam bila prisutna u trenutku vašeg posrnuća![]()
ImaKažem ja da leka protiv mene nema!
Ja koliko se sjećam ti si zaspala u 21, sve nakon toga, na ovom nalogu, nisi bila ti!Nenaspavana, sada i istučena, niko da pita kako si, moja Slavice, spavala, daj dupli da ti damo!![]()
Ne brini, kod nas nema šta da usisa
Napokon neko da me razume!Ja koliko se sjećam ti si zaspala u 21, sve nakon toga, na ovom nalogu, nisi bila ti!

Mislio sam za auto.Ne brini, kod nas nema šta da usisa
Vi nemate klitorise?Ne brini, kod nas nema šta da usisa
Danas će sigurno.Ja koliko se sjećam ti si zaspala u 21, sve nakon toga, na ovom nalogu, nisi bila ti!
Nemoj me izazivati, nezgodna sam tad, u inat.Danas će sigurno.![]()

Hotel Crven fenjer pregoreo.Više let iznad kukavičijeg gnezda
Kod nas su veći, moraju u crevo usisivača da iduVi nemate klitorise?![]()