Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Nudis se za usluge?
nikad-dritan.gif

Jutrić putić :srecna:

Awwwww, 'fala ti, maćkice :cvet:

Kao i uvijek :zaljubljena:
Nadam se da si htjela da iskoristiš i da mi poručiš to što smajli na pijesku piše :rumenka:

Zašto kasnije?
Šta si radila?
Hot-dopovala? :aaa:
Želim ti lepo i prijatno putovanje i da trka prođe u što boljem ugođaju.

E juce sam drzala opet onog de Sada iz Vulkana u rukama. Stigli do nekog fekalisanja. Ja se toga od necega i secam.
Ipak uzela sam Mesin prvi roman Tisine, za 500 din (moji imaju sabrana dela, ali to je vec uzutelo). I neke njegove citate za 700, nekako je lepo uradjeno. Ne volim takve prezvakotine, ali je bas kjut, podseca me na neki spomenar. Malo deliricno sto ne pise iz cega je koji odlomak, osim na koricama, ali lep izbor. I price Serloka Holmsa, ja sam to imala u detinjstvu, isti izbor Nolitovo izdanje.
500 dindzi.

E pas je odmah uspela da mi Serloka onecisti, gricnula omot i hrbat, zato sto je zvakala papirnu kesu.
Juce su mi ona i beli macak izleteli iz stana cim sam zakoracila i pravili haos po hodniku. Ona zeli da vrati macka. Macak zeli da siri teriroriju. Crni otisao na stolicu ispod stola da se moli bogu.
Kao termiti su bili!

I farbala sam se u cokoladnu plus mahagoni tj frizerka mi pravila neki kompromis. Ali i dalje sam bundevaste glave, jer ovo jedino da pustim pa da se da izvnite spusti.
I prolazila sam pored sh, sve za dvesta, sve krsic dok mi se nije otvorila cakra, dva haljetka, dzemperak na kopcanje, cipkasta bordo bluzica i svetlo siva providna rolkica krpica, teksas suknjica. Jedna haljinica mi se bas bas svidja.

I jos nisam napisala da jedem podvarak i za rucak i za veceru i niko vise ga ne jede. Sto rece Lo nedelju dana ce da mi traje :( .

Sve to nisam napisala jer su Herojevi snovi bili sinoc bili super stivo.

Back