Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.833
Pa produžit do frižidera kad si već na nogamaMoram ustati da zatvorim prozor.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa produžit do frižidera kad si već na nogamaMoram ustati da zatvorim prozor.![]()

To je stvar svršenaKarakter bre.Ja kad nešto odlučim...
![]()

Zbog vibracije.Otišla sam sad stvarno.
Prazna mi baterija. Telefona! Da ne pomišljate svašta.![]()
Samo nemoj da se zbuni pa kroz prozorPa produžit do frižidera kad si već na nogama![]()
Neka, lakše je što ima online ponudaMA kakvi, ja baš volim da detaljišem i razgled, zagledam sve
Idemo zajedno, sve zagledamo opipavamo, ako može i da se proba, probaćemo!![]()
Sutra ako nas neko pita, profili hakovani!!!!1!!1!1!!!!

Tako bi i Obni znači ahahahahhahahNeka, lakše je što ima online ponuda
Ja kad sam prvi put bila, radio u tom shopu neki napucani i sve se jezivo smješkao![]()
Bio je ćelav isto, i u crnom!Tako bi i Obni znači ahahahahhahah

Karakter mi je nula, al' ću se zakunemNe.Karakter.
![]()

Verovatno je jedino u seks šopu poželjno da se ne smeškaš mušterijama.Neka, lakše je što ima online ponuda
Ja kad sam prvi put bila, radio u tom shopu neki napucani i sve se jezivo smješkao![]()
Zanimljivo je pitati prodavce čemu šta služi i kako se koristi.Verovatno je jedino u seks šopu poželjno da se ne smeškaš mušterijama.![]()

Zanimljivije je sigurno slušati odgovore. Koje su to reči u upotrebi... morao bih guglati kao Herojeve postoveZanimljivo je pitati prodavce čemu šta služi i kako se koristi.![]()
![]()
Nismo, mi smo rođeni sa promilima u krvi. To nam urođeno.Jeste opet cirkali?
![]()

Ipak da povedemo Heroja stručno lice pa da nam objašnjava sve ali ne stručnom terminologijom, nego narodnim običnim jezikom!Zanimljivije je sigurno slušati odgovore. Koje su to reči u upotrebi... morao bih guglati kao Herojeve postove![]()

Bilo bi - uz svaki proizvod imate uputstvo za korišćenje!Tačno bi bilo - stani bato, nemam ja formalno obrazovanje za ovo, uprosti malo, samouk sam![]()

Najbolje.Ipak da povedemo Heroja stručno lice pa da nam objašnjava sve ali ne stručnom terminologijom, nego narodnim običnim jezikom!
Može neka i pokazna vežba,žrtvovaću se![]()
Tačno. Današnji prodavci baš ne umeju da izađu u susret kupcima.Bilo bi - uz svaki proizvod imate uputstvo za korišćenje!![]()