- Poruka
- 94.908
Ne bih zasigurno držala gumeni qurac ispod sedišta u kolima
Pre pajser
I rucnu dizalicu, kao Cercil

Znam da ti neces ali neko drugi mozda klikne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih zasigurno držala gumeni qurac ispod sedišta u kolima
Pre pajser

A Heroj ih razgrnuo ovdje na izvolite i to butine, znači jeste!Ali niko nije pomenuo inkriminisanu reč na D
ne ono što si mislioP.S. Slučajnosti, upravo saznah šta znači dick na nemačkom.![]()

A ti je skidaš? Ne preko fona ili kartice?ostala mi kamera u kolima da vidite vožnju kroz silent hill
"Lako je tuđim qurcem gloginje mlatiti!"Zapravo, mislim da bi to prilično bolelo.Gumeni, još deblji... modrica do posle Nove godine.
Kao klinac sam imao policajca u rodbini, pa im se mi dečurlija iza leđa mlatili sa službenom palicom. Sličan ****.
P.S. Slučajnosti, upravo saznah šta znači dick na nemačkom.![]()

To je barem jednostavno objasniti.objasni policiji zašto to držiš ispod sedišta kad ti pretresu kola
mene hteli zbog konzerve osveživača da hapse
ne skidam, stoji mi u kolima.A ti je skidaš? Ne preko fona ili kartice?
Kod nas sad magla i muda je 168 u mom dijelu gradaJa sam sad išla po rizle
Za divno čudo nema magle al smrdi!!!!!

Da li je to klip?I rucnu dizalicu, kao Cercil
Znam da ti neces ali neko drugi mozda klikne![]()
Mada ima logike i sličnosti.ne ono što si mislio![]()
Bar ne brije noge!A Heroj ih razgrnuo ovdje na izvolite i to butine, znači jeste!
Radi wifi na 2.4gh i onda sporo? I ja vadim karticu. Imam onaj mali usb c adapter pa nakačim odmah na fon preko otg. U suprotnom mi stoji kartica celu nedelju kući jer je zaboravljam.ne skidam, stoji mi u kolima.
kad hoću snimak izvadim karticu ili donesem kameru kući pa je povežem na komp
mogu i preko telefona ali je xiaomi užasn po tom pitanju
zimi ne, treba mi krzno da me grejeBar ne brije noge!
sporo je i sama xiaomi aplikacija ima neki bug da skine snimak ali bez zvukaRadi wifi na 2.4gh i onda sporo?
Ma važiJeste, procitaj sta pise ispod istog![]()
Pa iskreno, ne osećam sad neko zagađenje, magla ko magla.Ma da!
Vazdušna banja
Smog je i nastao od SMOKED FOG
Dick je debeo. DickZapravo, mislim da bi to prilično bolelo.Gumeni, još deblji... modrica do posle Nove godine.
Kao klinac sam imao policajca u rodbini, pa im se mi dečurlija iza leđa mlatili sa službenom palicom. Sličan ****.
P.S. Slučajnosti, upravo saznah šta znači dick na nemačkom.![]()

Mnoge od tih otrovnih čestica nemaju mirisPa iskreno, ne osećam sad neko zagađenje, magla ko magla.
Kao englesko thickDick je debeo. Dick
A kurC je kratak kurC