Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.077
Ali život sa njim ti je poprimio drugačiji smisao, zar ne?Moj Braca!
Razumem ga apsolutno!
Sreća moja što je moj čovek egocentrik ko ja, sam sebi dovoljan, ne smara sem sa čistunstvom i daje mi i vreme i prostor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali život sa njim ti je poprimio drugačiji smisao, zar ne?Moj Braca!
Razumem ga apsolutno!
Sreća moja što je moj čovek egocentrik ko ja, sam sebi dovoljan, ne smara sem sa čistunstvom i daje mi i vreme i prostor
JesteI Heroj kaže da mu je zgrada pored groblja, ako se dobro sećam![]()
Jeste naravnoAli život sa njim ti je poprimio drugačiji smisao, zar ne?
Kakva koincidencija ili ipak ne
Kog?I Heroj kaže da mu je zgrada pored groblja, ako se dobro sećam![]()
U KumodražuKog?
Mislim u kom kraju živi?
Iskusno. Ubola si miran kraj.
Heroj i Herojka.I Heroj kaže da mu je zgrada pored groblja, ako se dobro sećam![]()
Bolje nego delije.Grobari![]()

Bolje su delijeBolje nego delije.![]()

Odmah da ti kažem, za mene španska sela i jedni i drugi.Bolje su delije![]()
Ma super mi je kraj stvarno.Iskusno. Ubola si miran kraj.Je l i oni loču i jedu svako malo po groblju kao i naši?
![]()

Vjerovatno se od uzarenosti niti zalijepe.Nemam te sijalice. Ako se uopšte još prodaju. Ali sad me zanima kako.![]()
Nisam ni znala da postojiU Kumodražu
Mi iz ratnog podrucja, i koji smo odrastali za vrijeme sankcija, smo svasta naucili od prakricnih stvari, a da nismo ni svjesni da to znamoPa nisi preživio rattata me naučio, i kad je bilo struje nije bilo kupiti sijalicu. Dakle, uvrneš je u lampu koju možeš držati u rukama, uključiš i lagano treskaš. Kad se puknuti krajevi niti spoje u tom treskanju, u strujnom kolu, spojiće se i zasvijetliti
Dobila sam bar 20 x opkladu na to umijeće
![]()
I ja kontam tako nešto, ali opet čudno.Vjerovatno se od uzarenosti niti zalijepe.
Da što duže uživate jedno sa drugim!Jeste naravno
Toliko da mi bez njega nema života