Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.078
Laku noć Rokiii, ne zaboravi nas za subotu!Drušvo laku noć.
Bilo lepo danas, sutra treba uraniti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć Rokiii, ne zaboravi nas za subotu!Drušvo laku noć.
Bilo lepo danas, sutra treba uraniti.

Ja mogu. I svaki posebno i sve odjednom.Prvo je l' možeš ti ovo?
Sad u redovne kontrole uvodiš i traženje Lo po stanu.Joj ebote a treba da spavam, sad me strah!
A vi mi niste verovali kad sam govorila, ako.Omg, ti si neka veštica![]()

Nemoj to raditi, ozbiljno, imaš hipermobilnost zglobova koja će staranjem da se smanjuje, ali nije preporučljivo da istežeš, savijaš prste a ni druge zglobove bez potrebe i ono što je neprirodno da radiš sa njima!Sad te i toga strah.![]()
Trenirala sam i gimnastiku do prve, druge srednje.Vidi ti rusku gimnastičarku...Sad mi moje telo deluje ko iznajmljeno.
![]()
Tačno bih je svezala da je i nađem. Ali za šta?? Mislim koji dio nje svezati, ta bi se iz svega izvuklaSad u redovne kontrole uvodiš i traženje Lo po stanu.![]()
Aaa... Kako beše kostim, film... seti se, seti se...Omg, ti si neka veštica![]()
Ali i dalje ne možeš palac kao jaA vi mi niste verovali kad sam govorila, ako.![]()

Ne radim to stalno, samo tako kad hoću da šoknem narod jer nije svakidašnjeNemoj to raditi, ozbiljno, imaš hipermobilnost zglobova koja će staranjem da se smanjuje, ali nije preporučljivo da istežeš, savijaš prste a ni druge zglobove bez potrebe i ono što je neprirodno da radiš sa njima!
Onda bio trener ljubomoran i izbacio te?Trenirala sam i gimnastiku do prve, druge srednje.![]()
Nemoj srećice, neće ti se ništa desiti, nije to bolest, nije ni rijetka hipermobilnost zglobova ali možeš imati bolove na desetom mjestu kad se zezaš npr. sa pristimaNe radim to stalno, samo tako kad hoću da šoknem narod jer nije svakidašnje
Znam da je užas za koske, ligamente, tetive, zglobove, hrskavice. Kako misliš ti na mene![]()

Daj joj višnjevaču i biće dobra.Tačno bih je svezala da je i nađem. Ali za šta?? Mislim koji dio nje svezati, ta bi se iz svega izvukla![]()
Mogu,Ali i dalje ne možeš palac kao ja![]()

Od alkohola u stanu imam samo flašu rakije u kojoj je spojeno 5-6 različitihDaj joj višnjevaču i biće dobra.![]()
Neću.Laku noć Rokiii, ne zaboravi nas za subotu!![]()
![]()
Videla sam.I ja isto![]()
Jeste, kako nije.Obli ebote, nije smiješno, stvarno ne treba da ovo radi iz zezancije!
Trener je bio fasciniran i sve nade polagao u mene, bila sam mu kec u rukavu, ali su se onda moja interesovanja promenila, a on razočarao.Onda bio trener ljubomoran i izbacio te?![]()

Uozbilji se! Pogledala i ne smijem drugi putJeste, kako nije.Pogledaj video.
![]()
Uuu... ta je naj. Obara posle treće.Od alkohola u stanu imam samo flašu rakije u kojoj je spojeno 5-6 različitih
Jedino da joj nacijedim iz onih alkoholnih medicinskih tufera, toga imam 200-300 komada![]()
To čuvam kao lijekUuu... ta je naj. Obara posle treće.![]()

Drugim rečima, onda si otkrila alkoholTrener je bio fasciniran i sve nade polagao u mene, bila sami lec u rukavu, ali su se onda moja interesovanja promenila, a on razočarao.![]()