Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.768
Jes mi taj smrad postao odvratan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes mi taj smrad postao odvratan

Nemoj srećo, nemoj da mi budeš zlopamtiloPa mi sedi, pa mi sedi
Ko nekad u kriiilo![]()

To se svima dešavaNeće sam da svuče poruke, nego mi daje obaveštenja da imam poruku, a nje nema.
Meni ne, vrlo rijetko mrvicu zeza na compu, ali na telefonu nikadaTo se svima dešava
dajte neku vrelu da me greje dahomDajte neku lošu
Kojoj radi mašta
Evo, i to ću. Ne mogu da se setim kad sam poslednji put.Deinstaliraj pa ponovo instaliraj.

Nisi obratila pažnju ili nemaš mnogo chatovaMeni ne, vrlo rijetko mrvicu zeza na compu, ali na telefonu nikada
Beži kućiJe l' dosadno u krevetu sa njom
Pa zvoniš djavolu na interfon

Meni nije toliko godina. Ili vrlo retko. Sad mi skoro uvek.To se svima dešava
Zato što je povezan sa facebookom tj metom koja krade i prodaje privatne podatke.ne znam zašto mnogi ne koriste wa![]()
Znam šta radiš
Dok me zamišljaš![]()

Koji telefon?I mene viber baš zeza, a ne znam zašto mnogi ne koriste wa![]()
Zato što je povezan sa facebookom tj metom koja krade i prodaje privatne podatke.
Manje više to svi rade ali facebook baš ono bezobrazno
Bukvalno mi viber "gori". Imam 4-5 po cijele dane piskaranje, pozivi, imam 3-4 grupe baš aktivne. Mnogo ga koristim.Nisi obratila pažnju ili nemaš mnogo chatova
Sjebali su poslednjih nekoliko updatea, pogotovo ako imaš dosta grupnih četova hoće da zeza, a backup ako si stavio google drive zeza jer je google uveo ograničenja što se tiče pristupaMeni nije toliko godina. Ili vrlo retko. Sad mi skoro uvek.![]()
Da im prodaješ iz prve ruke, bez posrednika?Kome prodaje?
Ozbiljno pitam![]()
Kad si ga updateovala poslednji put?Bukvalno mi viber "gori". Imam 4-5 po cijele dane piskaranje, pozivi, imam 3-4 grupe baš aktivne. Mnogo ga koristim.
aham, zato si krejzeBukvalno mi viber "gori". Imam 4-5 po cijele dane piskaranje, pozivi, imam 3-4 grupe baš aktivne. Mnogo ga koristim.