Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.788
Najbolje bi bilo da ostaneš kući, da ne razmišljamBolje da ja promjenim sastanak sutra pa odem kod vatrogasaca![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje bi bilo da ostaneš kući, da ne razmišljamBolje da ja promjenim sastanak sutra pa odem kod vatrogasaca![]()

Ne mogu, Lobice, radni dan je napucan sastancimaNajbolje bi bilo da ostaneš kući, da ne razmišljam![]()

A vatrogasac testosteronom.Ne mogu, Lobice, radni dan je napucan sastancima![]()

Uvek mora čovek biti spreman!
E, ebiga, nemam ništa za popiti
Njegova najbolja pjesma i moja omiljena
E, ebiga, nemam ništa za popiti

Šta te zeza? Meni ok i najčešće koristim od svih mudaNe mogu prestati da se čudim koliko je ovaj Viber krščinaKako ovo ikome radi nije mi jasno...

https://youtu.be/dCs0Ox-uMh4Tačka dodira nije nam mogućaaa
Svako čekanje kraja ima
Mogu početi tu, pred gostima
Da te ljubim odmah na vratima
Pašćeš mi u ruke, pašćeš
Stižem, a ti vidi šta ćeš
U poslednjih 2-3 meseca sve. Neće sam da svuče poruke, nego mi daje obaveštenja da imam poruku, a nje nema. Ili mi ne da nikakvo obaveštenje. Na svako malo mi šalju sms "Pogledaj Viber".Šta te zeza? Meni ok i najčešće koristim od svih muda

Deinstaliraj pa ponovo instaliraj.U poslednjih 2-3 meseca sve. Neće sam da svuče poruke, nego mi daje obaveštenja da imam poruku, a nje nema. Ili mi ne da nikakvo obaveštenje. Na svako malo mi šalju sms "Pogledaj Viber".Sad ga gledam kako 5 min ne može da uradi bekap od 2 sekunde.
Sve dozvole date.
Au kakva je ovo perverzija bila i ostala!
Au kakva je ovo perverzija bila i ostala!