Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.691
Ma ja baš volim kad imam izazove, jer lako je biti poštena kad te niko nećeTi ideš na ostrvo bezmudih već. Što je dobro, ne može niko da ugrozi tvoju bogougodnost![]()

Na muci se poznaju junaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja baš volim kad imam izazove, jer lako je biti poštena kad te niko nećeTi ideš na ostrvo bezmudih već. Što je dobro, ne može niko da ugrozi tvoju bogougodnost![]()

Sneg ili muda i evnuhe? Ne mogu da pratim!Samo kod mene da ga ne bude, ne želim da lopatam!![]()

Molilm Heroja da ne uzvrati istom merom za slike herojskih padanja.Potrudićemo se da kačimo što više slika kad bude padao![]()
JbgSamo je Uran ostao bez mudiju
Meštani ih imaju![]()
A i sa jezikom 
Belo s....neg.Sneg ili muda i evnuhe? Ne mogu da pratim!
Ja snijega prošle godine ne bih vidjela da nisam otišla na JahorinuNadam se da će i kod nas biti ove zime![]()

Multilingvo.Jbg
Nego, zamislite koliko je neko bez muda vešt sa prstima i koliko se istreniraoA i sa jezikom
![]()

To ćemo videti kad budeš trčalaNa muci se poznaju junaci![]()
Tamo je lepo i zdravo sta vise...Ja snijega prošle godine ne bih vidjela da nisam otišla na Jahorinu![]()
Aj kad već slikaš aparate da vidimo i kakav ti je pritisak. Ja mislim da je i moj pao, počela sam prati prozoreNisam vam slikala novu mikrotalasnu! Marka me oduvala!
Mislim jesam je slikala, ali je slika eksplicitna, pa moram opet.![]()
![]()
![]()
Kod mene Alpi, a ja ih neću.kome je do snega preporučujem planine

Marko je muškoMarka me oduvala!![]()

A ja ću ostati u prljavom graduTamo je lepo i zdravo sta vise...

Kasniš 5 dana za mnomAj kad već slikaš aparate da vidimo i kakav ti je pritisak. Ja mislim da je i moj pao, počela sam prati prozore![]()

A ja ću ostati u prljavom gradu
I ustima hvatati kapi kiše!
A lepa si u Mirijevu, Hekice.Marko je muško![]()
Marka je žensko!Marko je muško![]()

Nisam vam slikala novu mikrotalasnu! Marka me oduvala!
Mislim jesam je slikala, ali je slika eksplicitna, pa moram opet.![]()
![]()
![]()

Pev'o je Sejoo. Odmah mi zazujala.A ja ću ostati u prljavom gradu
I ustima hvatati kapi kiše!
Koliko volim tu pjesmu![]()
A Evro je uni!Marka je žensko!![]()