Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.156
Vidjećeš oko 22Da se pripremimo na gramatičke greške?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidjećeš oko 22Da se pripremimo na gramatičke greške?![]()
Mene je pohvalio tkd za sad ga neću staviti![]()

ImaM švajcarski nožić, fiknuću rukicu pre sledećeg slikanja.Eboga dlaka!
Podsjeti me da vam moram lijepo slikati Auroru da vidite kako je porasla, u životu se nisam ovako vezala za mačku.![]()

Jel znas kako tuzibabe prolaze?Ako vam prete banovanjem, samo recite, ne morate se oslanjati na sreću, ja ću se žaliti mojoj drugarici @SerafimA Fala Bogu, umem uspešno da se žalim višoj sili i da negodujem
![]()
Samo da uđe u zapisnik - to je bilo pre nego što si postavila one vatrogasceMene je pohvalio tkd za sad ga neću staviti![]()

Nekad su me izbacivali iz kuće i plaćali da idem da se opijam. Ja se smejao kako misle da me kupe za male pare.Zna li ti Goca da se opijaš radnim danima?![]()
Eto Minki dlaka ponovo

Eno tresu mi se tangice u ladici od strahaAko vam prete banovanjem, samo recite, ne morate se oslanjati na sreću, ja ću se žaliti mojoj drugarici @SerafimA Fala Bogu, umem uspešno da se žalim višoj sili i da negodujem
![]()
A taman kontala kokice napravitiEto Minki dlaka ponovo
Ti nemaš prstić palčić kao Herojko![]()

Mozes i sada![]()

Zašto sam krenuo da te savetujem kad sam ja najgore poklone kupovao...Pije ponekad, ne puši. Voli knjige, psihijatar u penziji ali tačno ne znam ni koju knjigu mu kupiti![]()
Samo da uđe u zapisnik - to je bilo pre nego što si postavila one vatrogasce![]()

Jel ti to buđ ispod prozora? Ne dihtuje kako treba ili se vlaga uvlači
Šta fali vatrogascima ?Samo da uđe u zapisnik - to je bilo pre nego što si postavila one vatrogasce![]()

Jel moguće da u toj divljini bez straha sjediš tako blizu prozora i bakonskih vrata? Ja sam daleko gore od prizemlja, vanjske roletne, unutrašnje-sve spušteno
Danas sam je bacila u vis, mislim da se istraumirala malo![]()
Mogli ste ranije da kažete, da se i mi mali opremimo, a ne ovako.. samo da gledamo kako pijančite

Da je leto spavala bih napolju :dreamy:Jel moguće da u toj divljini bez straha sjediš tako blizu prozora i bakonskih vrata? Ja sam daleko gore od prizemlja, vanjske roletne, unutrašnje-sve spuštenoi opet sa strahom protrčim pored prozora.
Dođi da mi dobro zadihtuješ!Jel ti to buđ ispod prozora? Ne dihtuje kako treba ili se vlaga uvlači

Mogli ste ranije da kažete, da se i mi mali opremimo, a ne ovako.. samo da gledamo kako pijančite
Uživajte![]()