mark990
Zainteresovan član
- Poruka
- 263
Da je Herojko pravio američke palačinkice, sad bismo videli i palačinkice i butkicu gratis, a od tebe ništaTačno 5, posložim kao torticu
Dođe ovako:
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je Herojko pravio američke palačinkice, sad bismo videli i palačinkice i butkicu gratis, a od tebe ništaTačno 5, posložim kao torticu
Dođe ovako:
![]()

U je*em mu oca lopovskogMirko opet ukrade auto?
Ja sam svoje rekla!Ponuda je važila za Zlu sestru, nju bih usmerio po potrebi![]()

Oni to rade skromno.

![]()
Ti si za mene Srboljub, ende, šlus, aus!
Iskreno, i previšeDa ti to ne bude malo?
Pa ja se ne reklamiram kao Herojko..Da je Herojko pravio američke palačinkice, sad bismo videli i palačinkice i butkicu gratis, a od tebe ništa![]()

Samo je ti zoveš zlom sestromPonuda je važila za Zlu sestru, nju bih usmerio po potrebi![]()
Ponuda je važila za Zlu sestru, nju bih usmerio po potrebi![]()

Znam, zato i negodujemPa ja se ne reklamiram kao Herojko..![]()
Istina, takve sam sreće da upadnem na temu samo kad Herojko nešto spremaKačila sam cimet rolnice tkd ko ti kriv što nisi na pravom mjestu u pravo vrijeme![]()

Do pola 8 bio rok moja UrošinkaDivan si Uroše?
Važi ili je važila?![]()

Pa zato što mi je žao da ti sve vreme uz toliko truda i odricanja održavaš svoju bogougodnost, a tetka ti klizi u nebogoudnost svako malo. Nije fer prema tebiPa što negoduješ kad sam bogougodna ?![]()

A ne taj Srboljub, već ovaj:youtube-Z7XyAheMuU
Pročitah naopako ovo važila!Divan si Uroše?
Važi ili je važila?![]()
Barem si se nagledao čistog šporeta.Znam, zato i negodujem
Istina, takve sam sreće da upadnem na temu samo kad Herojko nešto sprema![]()
Trebalo bi da me pohvališ.Pa zato što mi je žao da ti sve vreme uz toliko truda i odricanja održavaš svoju bogougodnost, a tetka ti klizi u nebogoudnost svako malo. Nije fer prema tebi![]()

Čistiji mu šporet od tastatureBarem si se nagledao čistog šporeta.![]()
Kad ne jede nad sudoperom kao ja.Čistiji mu šporet od tastature![]()