Mali Heca
Iskusan
- Poruka
- 5.027
Jel nije bilo dosta što smo već Aleksandra spominjali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel nije bilo dosta što smo već Aleksandra spominjali

Pisi Aleksandri, sta ja imam sa njom, nit znam ko je onaJel nije bilo dosta što smo već Aleksandra spominjali![]()
Bio i Aleksandar.Pisi Aleksandri, sta ja imam sa njom, nit znam ko je ona
Grešiš. Ako se gradski prevoz zaglavi u gužvi, izađeš i produžiš peškeGradski prevoz još gore, isto si zaglavljen u saobraćaju u prepunom i smrdljovom autobusu gde stojiš na jednoj nozi.
Još ako ne bude goriva...
Tu mogućnost nemaš ako si u automobilu.Au brate, jako mi zao.Bio i Aleksandar.
Au brate, jako mi zao.
To raspravi sa njim, ili njom kako vec
Ista ovakva je bila u knjižari, za oko 1000 dinara

Inace, sina smo napravili tacno na moj rodjendan.
I tada smo bili na Wolfgangsee, jezeru Wolfgang. I posto smo taj dan hteli decu, a sutradan vec rekli: „Neka, necemo jos.“ kaze muz zezajuci se: “Ako smo ga vec sad napravili, a bude decak, zvacemo ga Wolfgang.“
- „Hocemo, kako necemo! Pa jos i dodamo Amadeus Mocart!“ Posto se po njemu i zove jezero.
I stvarno smo ga tada napravili.![]()
Muz se zezao, pa se kao gorila udarao pesnicama u grudi: „Iz prve! Iz prve!“![]()
![]()
![]()
Možeš kad živiš u centru grada, kad si negde dalje ne možešAko se gradski prevoz zaglavi u gužvi, izađeš i produžiš peške
Zato ti imas lavica.Možeš kad živiš u centru grada, kad si negde dalje ne možeš
Još ako je kiša, hladno, sneg, poledica....
Baš zato ja nisam više Marko već Mark, anonimnosti nikad dostaSamo mi neobično kad vidim da imena pišete tamo gdje može čitati ko god hoće.![]()

Setio sam se odmah. :smart:
Baš zato ja nisam više Marko već Mark, anonimnosti nikad dosta![]()

Baš zato ja nisam više Marko već Mark
Ja sve miješam tvoje i Kukijevo pravo imeBaš zato ja nisam više Marko već Mark, anonimnosti nikad dosta![]()

Kad smo već kod anonimnosti, koje je Kukijevo pravo ime?Ja sve miješam tvoje i Kukijevo pravo ime![]()

Kad smo već kod anonimnosti, koje je Kukijevo pravo ime?![]()

Ajde pogađaj, ako pogodiš, reći ću da si pogodila.Ja za sve čija imena ne znam, imam ime u glavi koje mi ide uz tu osobu. Životno bih se razočarala da saznam da se ne zovete tako.![]()

Ajde pogađaj, ako pogodiš, reći ću da si pogodila.

Nisam kupila ništa slatko, ali sam zato napravila američke palačinkice![]()