Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, Herojko bio na pregledu i više mu se ne smeje, a tebe i mene niko nije na vreme vodio.Trči, izgubilo glas.![]()
Za nas nema nade, prekasno je, daj da se bar smejemo, zdravo je, a i produžavamo ga! Život !Eto, Herojko bio na pregledu i više mu se ne smeje, a tebe i mene niko nije na vreme vodio.![]()

Prvo pripreme za lonac, topla kupka i čerupanje! Čak se i pile čerupa, a ti nikako!Traži ekspres lonac da uskoči.![]()

Ja sam to na vreme obavio zato sam sad primer kako normalna osoba izgleda i ponaša seEto, Herojko bio na pregledu i više mu se ne smeje, a tebe i mene niko nije na vreme vodio.![]()
Mene će da termički obrađuju ko Panteliju, pa nije potrebno.Prvo pripreme za lonac, topla kupka i čerupanje! Čak se i pile čerupa, a ti nikako!![]()
![]()
Da me vide ljudi sa vama pa da pomisle svašta![]()
Joj ko te prevario, ko te slagao, nos mu veliki porastao!Ja sam to na vreme obavio zato sam sad primer kako normalna osoba izgleda i ponaša se

Za ponašanje vidimo da se družiš sa nama tako da je sve jasno.Ja sam to na vreme obavio zato sam sad primer kako normalna osoba izgleda i ponaša se
Da ne bude samo, Ukusan je ovaj Obni, da smo znali i ranije smo trebali da ga osmudimo!Mene će da termički obrađuju ko Panteliju, pa nije potrebno.![]()

Da ne bude samo, Ukusan je ovaj Obni, da smo znali i ranije smo trebali da ga osmudimo!![]()

Ne ljubomorišiJoj ko te prevario, ko te slagao, nos mu veliki porastao!![]()
U naučne svrheZa ponašanje vidimo da se družiš sa nama tako da je sve jasno.![]()
Počastvovan sam.U naučne svrhe

Dobre cizme i noge.

Moguće malo žilav da je, ipak je čika, u pravu si, nećemo.

Čega si ti naučnik, opšte narodne ribologije?U naučne svrhe

Danke.Dobre cizme i noge.![]()
U njemu je i dosla, sakrila se kod motora, imala je tri ili cetiri mjeseca i tako 35 kilometara putovala.To joj je posao![]()
Tačno si ga meni prodala