Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.483
U reduDe prestani, k će ići išta kroz ovo mudo na prozorima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U reduDe prestani, k će ići išta kroz ovo mudo na prozorima!
Samo izgovara, mi volimo da gutamoZar se sarajevo ne piše saraj'vo![]()
Ideš na ignor od 18:00 do 21:30Nećeš na spavanje u 20hA posle to zatrpaju gore gadosti
![]()
Pa da, znam da ima nešto, nikad nisam čuo da neko kaže sarajevoSamo izgovara, mi volimo da gutamoslova.
Eto me u 21:30 na forumIdeš na ignor od 18:00 do 21:30![]()
Ja kad se trudim da govorim normalno, cijele riječi i to, pitaju me jesam li iz Hercegovine, neprirodno zvučiPa da, znam da ima nešto, nikad nisam čuo da neko kaže sarajevo
Sve što imaš strašno i gadno ispričati uradi to od 9:30 do 15 odokaEto me u 21:30 na forum
Dobro, neću.![]()
Al' smo organizovani...Sve što imaš strašno i gadno ispričati uradi to od 9:30 do 15 odoka![]()

@Lorelaj92 juhuuuuuuuuuuuuuuI tebe dobra organizacija podseti na to?Zašto lala voli grupni sex?
Može da se zabušava
![]()
Više onaj vic sa mujom i grupnim sexomI tebe dobra organizacija podseti na to?![]()

Kako može onakav puls i pritisak? Kao da aparat nije tačan...Kad ovako pokaže da joj srce kuca usporeno pa nestane@Lorelaj92 juhuuuuuuuuuuuuuu
Širi se miris panaije...ili se meni činiKad ovako pokaže da joj srce kuca usporeno pa nestane@Lorelaj92 juhuuuuuuuuuuuuuu
Može.Kako može onakav puls i pritisak? Kao da aparat nije tačan...

Obli mislioMislio sam da je uvek puls visok kad je pritisak nizak.![]()
Što da beži? Znam je, zna meZašto nije pobjegla kad si joj se približio? Živa li je? Pogledajte prilog 1814182