Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta brboćešNe osećaš me?![]()
Dinje, snaju, šta sve nije yeboPadre, padre...puuumpin,puuumpkin
Ono kad je ebo dinje

Pa šta će ti dupe.Rekao mi @Heroj.Ulice po natalnoj ima proslost da mi se vrati i ujede za dupe.

Ne, poslusacu sta mi @Heroj.Ulice rekao.Pa šta će ti dupe.
Vodolija ostavlja dubok neuništiv trag![]()
Šta si na meni? Ne razumem o čemu trućkaš
A znam, čekam da se upeca ribica i da kaže, Ne, ja sam na tebi!Obrnuto je, na tebi jeJa opet na Obliju
![]()

Da se zabeleži negde da sam pogledao poredak, ali nekako ćutao.A znam, čekam da se upeca ribica i da kaže, Ne, ja sam na tebi!![]()
U redu, onda voila, a mogla sam ti još neku štiklu i čarapu udeliti!Ne, poslusacu sta mi @Heroj.Ulice rekao.

Smiriću se malo da budeš goreDa se zabeleži negde da sam pogledao poredak, ali nekako ćutao.![]()
Sam ću preuzeti stvar u ruke kad budem hteo.Smiriću se malo da budeš gore![]()
Trebao si čiko! Na čijoj si ti strani, treba mi se dići moj mali! Uopšte ne misliš na moj mali!Da se zabeleži negde da sam pogledao poredak, ali nekako ćutao.![]()

Strašno hahahaSam ću preuzeti stvar u ruke kad budem hteo.![]()

Eto... sad ćuti, sad reci...Trebao si čiko! Na čijoj si ti strani, treba mi se dići moj mali! Uopšte ne misliš na moj mali!
A kad on legne preko mene, diže mi ga garant, do tačke ekplozije srca.![]()
Pijanice brboću, ja govorim razgovetno!Šta brboćeš
Treba joj i pupu prepipatiEto... sad ćuti, sad reci...
Daj toplomer. Nismo to pogledali.![]()
Metodom pupak na pupak!Treba joj i pupu prepipati![]()
Daj toplomer. Nismo to pogledali.![]()
Pročitah prvo drugačije ovu pupuTreba joj i pupu prepipati![]()

Posle da mi nabijaš na nos kako si mi ti pomogla.Strašno hahaha

No me interesa.U redu, onda voila, a mogla sam ti još neku štiklu i čarapu udeliti!![]()
Ništa ja tebe ne razumem, drma te vrućicaPijanice brboću, ja govorim razgovetno!